iPhone 14 pro max den iPhone 16 pro max Geçmek Mantık lı mı?

Y Çevrimdışı

yasemin

Yeni Üye
15 Aralık 2024
1
0
2
Dürüst olmak gerekirse iPhone güncellemeleri bile oldukça işe yaramaz.

iPhone 14 pro max'ten iPhone 16 pro max'e geçiş yaptım. Yaklaşık bir ay oldu. Hala neden 16 pro max'i seçtiğimi anlayamıyorum. vardiğim paraya acıyorum şuan resmen :(

By_KuŞ Çevrimiçi

By_KuŞ

TechForum.tr
Yönetici
Site Yönetimi
Yetki Sahibi
7 Aralık 2024
169
7
173
45
İzmir

iPhone 14 pro max'ten iPhone 16 pro max'e geçiş yaptım. Yaklaşık bir ay oldu. Hala neden 16 pro max'i seçtiğimi anlayamıyorum. vardiğim paraya acıyorum şuan resmen :(
Aslında iPhone'lardan daha çok Android'i tercih ediyor ve seviyorum. Ayrıca sadece iPhone olduğu için telefonumu sergilemekten hoşlanmayanlardanım iPhone'u Android'e kıyasla daha iyi çalışan uygulamalarım yüzünden aldım. İşlerimin çoğu iOS'ta bulunan ve Android'de boktan çalışan bu uygulamalara dayanıyor. Bu 2018'de oldu ve o zamandan beri iPhone kullanıyorum. Muhtemelen bu uygulamalar Android'de de daha iyi hale geldi ama her şeyi başka bir ekosisteme kaydırmak çok fazla zahmet. Android'i daha çok sevdiğim için hala alternatif bir telefon olarak amiral gemisi bir Android kullanıyorum. Eskiden özel ROM'lar yükler ve telefonlarımdaki her şeyi kendim ayarlardım, bu arada 120hz yenileme hızını umursamadığını biliyorum ama dürüst olmak gerekirse bu o kadar büyük bir şey ki kullandığım 90hz'den düşük veya 60hz olan herhangi bir telefonda 2008'den kalma bir telefon kullanıyormuşum gibi hissediyorum. O kadar büyük bir fark. Bütçem daha az olsa bile, sadece 120hz ekrana sahip oldukları için mevcut nesil telefonlara kıyasla yine de iPhone 13'ün pro serisini tercih ederim.

I Çevrimiçi

ijiia

Yeni Üye
15 Aralık 2024
1
0
2

iPhone 14 Pro'mu sattım ve iPhone 16 Pro'yu aldım. Ancak, daha çok bir düşüş gibi hissettiriyor. Titanyum yapısı o kadar kaliteli hissettirmiyor ve 14 Pro'nun paslanmaz çelik kaplamasıyla karşılaştırıldığında donuk görünüyor. Ayrıca, son iOS güncellemesinin nezaketi olan kullanıcı arayüzü hayal kırıklığı yaratıyor. Bu markalar pazarlamada ve faydaları abartmada mükemmeller, ancak gerçekte özellikle normal kullanıcılar için farklar en iyi ihtimalle asgari düzeyde.

C Çevrimdışı

cukurova

Kıdemli Üye
14 Aralık 2024
4
1
5

Bir iPhone'um var 12 pro Pil sağlığı %76'ya düştüğü için 16 pro almak cazip geliyor. Ama şimdi, sadece pili değiştirip Ultra 2'ye geçmeyi düşünüyorum, çünkü telefonun daha çok ömrü var diye düşünüyorum.

301Konular
734Mesajlar
291Kullanıcılar
straturkSon üye