Teknoloji Forum

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir. Aramıza Katıl..!

iPhone 15 Pro Max PC bağlantı sorunu

BetaupS

Kıdemli Üye
Cep telefonu resimlerimi klasör yapısını kullanarak PC'ye kopyalamak istiyorum. Masaüstü bilgisayar, ve hangi kabloyu (UCB-C, USB-A, Apple veya diğerlerinden) test edersem yapayım, her yerde aynı bağlantı belirsiz bir süre sonra kayboluyor.

Hangi dosya formatını aktarmak istediğim önemli değil. İstenilen aylık sıraya tıklarsam bağlı bilgisayar verileri resimler, videolar yükler. Bazen hepsini yüklemeyi başarıyor, bazen yüklerken duruyor, bazen kopyalamayı bile başarıyorum ama kopyalama işleminin ortasında duruyor. Bağlantıyı 1 dakikadan daha uzun süre sürdürmek pek mümkün değildir. Artık hiçbir fikrim yok. Belki iyi bir ipu olan vardır. Şimdiden teşekkür ederim!

iPhone fotoğraflarını ve videolarını aktarın, bunun için bir program görmüştüm. Ayrıca çok olumlu yorumlar okumuştum.

Fotoğrafları, videoları ve fotoğraf albümlerini iPhone ve iPad'den PC'ye aktarmak artık çok kolay!

Canlı Fotoğraflar, portreler, ağır çekim, hızlandırılmış çekimler, panoramalar ve videolar gibi iPhone fotoğraflarınızı basit sürükle ve bırak yöntemiyle, veriler ve kayıt verileri dahil olmak üzere tam çözünürlükte kaydedin.

Programın ücretsiz deneme sürümünden faydalanabilirsiniz.

Cep telefonu resimlerimi klasör yapısını kullanarak PC'ye kopyalamak istiyorum. Masaüstü bilgisayar, ve hangi kabloyu (UCB-C, USB-A, Apple veya diğerlerinden) test edersem yapayım, her yerde aynı bağlantı belirsiz bir süre sonra kayboluyor.

Hangi dosya formatını aktarmak istediğim önemli değil. İstenilen aylık sıraya tıklarsam bağlı bilgisayar verileri resimler, videolar yükler. Bazen hepsini yüklemeyi başarıyor, bazen yüklerken duruyor, bazen kopyalamayı bile başarıyorum ama kopyalama işleminin ortasında duruyor. Bağlantıyı 1 dakikadan daha uzun süre sürdürmek pek mümkün değildir. Artık hiçbir fikrim yok. Belki iyi bir ipu olan vardır. Şimdiden teşekkür ederim!
Bu bilinen bir iPhone sorunudur. Windows PC'lere USB bağlantısı hiçbir zaman istikrarlı olmamıştır. Büyük miktarda veriniz varsa bulut üzerinden aktarmanızı öneririm. Örneğin iCloud Fotoğrafları veya Onedrive yükleme ve indirme, USB yoluyla dosya aktarımından çok daha hızlıdır. İyi bir internet bağlantınız olduğu varsayılarak.