İyi Bir IPS Monitör Bulmak İmkansız mı Oldu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tahta13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tahta13

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba, gerçekten çok sinirliyim. Aylardır tutarlı görüntü kalitesine sahip gerçekten iyi bir IPS monitör arıyorum. Uzun süre çalışabilmek istediğim için OLED söz konusu bile değil.

Şimdiye kadar üç monitör aldım ve hepsinde kusur var. Özellikle panelin kavisli yapısını (akıllı telefonlardaki kenar efekti gibi) çok garip buluyorum. Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim.

- İlk olarak, Asus 24" ProArt. Sol ve sağ kenarlarında kıvrılmalar var. Çok garip. Özellikle görüş açısını değiştirdiğinizde bunu görebiliyorsunuz.
- Sonra da kapsamlı bir şekilde test ettiğim MSI çift modlu 27" MPG 274URDFWDE E16m: Aşırı güçlü vinyetleme, kenarlarda 8 cm'den fazla bulanıklık!
- Tamam, o zaman kesenin ağzını iyice açmaya, 120 Hz'i unutmaya ve EIZO EV2740X almaya karar verdim. Şimdi yine panelin bu kıvrılmış kenarları bu sefer hem üstte hem de altta. Asus'taki kadar olmasa da. Alt kenarda hafif bir kararma var!

Bu EIZO'da bile olamaz!! Eskiden onlardan tamamen memnundum. Şimdi hepsi çöp mü oldu? Her türden 10 monitör denemem mi gerekiyor?

Ben olsam Dell veya HP'yi tekrar denerdim. Son zamanlarda HP'nin görüntü kalitesinden çok etkilendim; ancak Dell'in kağıt üzerinde daha iyi özellikleri var.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri