Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi + Mouse Tavsiyesi?

kizilkaya99

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba, şu anda Logitech MK950 Signature Slim kablosuz klavye ve fare setini kullanıyorum. Pil sorununun yanı sıra, klavye oyunlarda yazarken veya sohbet ederken son derece sinir bozucu. Sürekli yanlışlıkla Caps Lock tuşuna basıyorum. Bununla birlikte, klavye ofis işleri için uygun, ancak oyun oynarken çok rahatsız edici. Ayrıca, fare en azından benim elim için çok küçük ve bu beni çok rahatsız ediyor. Bu nedenle, başlıkta da belirttiğim gibi, iyi bir kablosuz oyun faresi ve klavyesi arıyorum.

İyi, kaliteli bir oyun klavyesi ve faresi, orta ila büyük ellere uygun bir fare ve iyi bir fiyat-performans oranı sunan bir ürün için ne kadar harcamam gerektiğini bilmediğim için fiyat belirlemek zor.

Minecraft'tan Battlefield 6'ya, Call of Duty'den The Elder Scrolls V: Skyrim'e, Ark: Survival Evolved'a kadar çeşitli oyunlar oynuyorum. Herhangi bir öneriniz var mı? Bir arkadaşımın beyaz Razer Basilisk V3'ü var ve boyutu elime mükemmel uyuyor. Ne yazık ki, kablosuz değil. Razer Basilisk V3 Pro 35K'nın kablosuz versiyonunu buldum, ancak iyi olup olmadığını veya daha uygun fiyatlı daha iyi alternatifler olup olmadığını bilmiyorum. Klavye konusunda da durum benzer. Yukarıda bahsettiğim arkadaşım Logitech G512 Carbon klavye, siyah, GX-RED, USB, Türkçe klavye düzenine sahip. Ne yazık ki, şu anda sadece ADB klavye düzeninde mevcut ve o da kablolu. Farede olduğu gibi, daha iyi alternatifler olup olmadığını bilmiyorum.

Klavye ve fare için, çok iyi yapılmış ve dayanıklı olmaları benim için önemli. Tuş/tıklama sesi benim için çok önemli değil ve farenin elime rahatça oturması gerekiyor. Dahili pilin çok çabuk tükenmemesi gerekiyor. Fiyat-performans oranı doğru olmalı. Üst düzey ürünlere çok değer veren veya sadece en iyi ve en pahalı olanları isteyen biri değilim. Daha önce Logitech MK950 Signature Slim kablosuz klavye ve fare setini kullanıyordum. Genel olarak memnunum, ancak ne yazık ki fare çok küçük ve Caps Lock tuşu beni gerçekten rahatsız ediyor. Sonuç olarak, ister "üst düzey" ürünler, ister "en iyi/en pahalı" ürünler, isterse de fiyat performans açısından en iyi ürünler olsun, parasının karşılığını veren bir şey istiyorum. Fare ve klavye ödediğim paraya değmeli.

• %100 Tam Boy Klavye
  • Kablosuz
  • Mekanik anahtarlar, hayalet tuş algılama önleme/N-tuşlu geçiş koruması, sağlam yapı
  • Doğrusal kırmızı
  • ISO DE
  • RGB aydınlatma
  • Büyük ellere uygun bir fare biraz ağır olmalı. Çok hafif olmamalı!

İkisi için maksimum bütçe 6.000TL

Ne önerirsiniz?

Hatırladığım kadarıyla Logi Options üzerinden Caps Lock tuşunu devre dışı bırakabilirsiniz.

Hatırladığım kadarıyla Logi Options üzerinden Caps Lock tuşunu devre dışı bırakabilirsiniz.
@Boreas28 bilgi için teşekkürler. Bunu gerçekten bilmiyordum. Maalesef, fare benim için çok küçük olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ayrıca, klavyenin arka aydınlatması olmadığı için karanlıkta kullanamıyorum. Bunu yukarıda belirtmeyi unuttum, özür dilerim. Sorunu geçici olarak küçük bir masa lambasıyla çözdüm, ancak kalıcı bir çözüm değil.

Konuyu okuyanlar
0 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri