Kendi içeriğinizi kendiniz mi yazıyorsunuz?

Bir web sitem yok ama uzun zamandır planladığım bir şeydi. Kişisel bir blogum var. Bunu paraya çevirmeyi denedim. Ama kriterleri karşılıyorsa yapmak istiyorum. Blogumun paraya çevrilebilir olup olmadığını araştırmalıyım. Tüm içerikler sadece bloglarda orijinaldir ve benim tarafımdan yazılmıştır.

Tüm yazılarım, ister forum gönderileri, ister bloglar veya makaleler olsun, özgündür ve benim tarafımdan yazılmıştır. Gelecekte de aynısını yapmak için AI yardımına başvuracağımı düşünmüyorum. Yazmamın temel nedeni yazmayı sevmem ve yaratıcılığımın akmasına izin vermemdir. Bundan asla ödün vermeyeceğim. Yazmak için bir araç kullanmak yazma sevgimi öldürür. Blogu paraya dönüştürmenin bu yönünü keşfetmeliyim.

Web sitelerimdeki içerikleri neredeyse her zaman ben yazıyorum, ancak web sitelerimde yayınlamak için ücret ödeyen katkıda bulunanlar da olabilir.

Ne yazık ki, özellikle web sitenizi yeni yaptığınızda, web sitenizdeki tüm içerikleri yazacak tek kişi olmanız neredeyse imkansız olacaktır. Web sitesinin daha hızlı büyümesine yardımcı olmak için web sitesine daha fazla içerik eklemek için kesinlikle daha fazla ele ihtiyacınız olacaktır.

İçeriğini yazmanın, kişinin elindeki projeyle daha iyi ilişki kurma fırsatı verdiğini biliyorum. Dahil olmanın ve ne yaptığını anlamanın güzel bir yolu. Yazılarımı yazıyorum ve bunu yapmaktan zevk alıyorum.

Bir dönem çok yazdım içerik fakat yapay zeka bu işleri de elimizden aldı genelde artık çoğu yazar yapay zeka odaklı yazıyor belirli alanları değiştiriyor, kendi yazmış izlenimi yaratıyor.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları