Konami, Silent Hill: Townfall'ın tanıtım etkinliğini düzenleyecek

Sor, Paylaş, Öğren, Eğlen...

Merak Ettiklerin, Öğrendiklerin, Paylaştıkların... Hepsi Burada.

Ücretsiz Üye Ol..!

TechSpiker

Teknoloji Haberleri
Yönetici
Moderatör
Konami, Silent Hill Townfall'ın tanıtım etkinliğini düzenleyecek.webp

Korku filminin duyurusu 2022'de yapılmıştı.
  • Bir sonraki Silent Hill Transmission yayını 13 Şubat'ta İstanbul saatiyle 03:00'te başlayacak.
  • Konami, serinin tamamı hakkında haberler paylaşacak ancak asıl odak noktası Silent Hill: Townfall olacak.
  • Townfall projesi 2022'de duyurulmuştu, ancak o zamandan beri detaylar oldukça azdı. Proje Screen Burn tarafından geliştiriliyor ve Annapurna tarafından yayınlanması planlanıyor.
  • Diğer oyun projeleriyle ilgili haberler beklememiz gerekip gerekmediği belirsiz, ancak Bloober Team'in orijinal Silent Hill'in yeniden yapımı üzerinde çalıştığı zaten biliniyor.

Harika bir haber! Townfall uzun süredir sessizliğini koruyordu, Annapurna ve No Code (Stories Untold, Observation) iş birliği projeye çok farklı bir hava katacaktır.

Umarım sadece Townfall değil, Bloober Team'in Silent Hill 2 Remake projesinden de yeni bir oynanış videosu veya çıkış tarihi görürüz. 13 Şubat gecesi uykusuz kalmaya değecek gibi görünüyor!

En iyi bölümün (dördüncü bölümün) yeniden çekimini görecek kadar yaşamayı umuyorum.

resident evil sony GIF by Resident Evil: The Final Chapter

Son Silent Hill filmlerini (hatta müstehcen olanı bile) çoktan izledim ama yine bıkmadım. Bekleyeceğiz.

Söylentilere göre, bu onların "Stories Untold" serisine benzer, ancak daha pahalı ve metin tabanlı görev içermeyen bir şey olacaktı. Sürekli bir olay örgüsüne sahip bir korku antolojisi olacak ve tüm olay örgüsü Silent Hill plajı etrafında dönecekti.

TechFoumTR Blog Yazıları