Lenovo dizüstü bilgisayara Windows 7'yi nasıl kurabilirim?

DoktorOsman

Kayıtlı Kullanıcı
Selam arkadaşlar, Intel Celeron N4500 işlemcili bir Lenovo dizüstü bilgisayara Windows 7'yi nasıl kurabilirim? Windows 11 bana göre değil. Windows 7 daha önceden uzun yıllar kullandım ama güncelleye güncelleye bu noktaya geldik. Şimdi ise Windows 7 kurmak istiyorum.

Selam arkadaşlar, Intel Celeron N4500 işlemcili bir Lenovo dizüstü bilgisayara Windows 7'yi nasıl kurabilirim? Windows 11 bana göre değil. Windows 7 daha önceden uzun yıllar kullandım ama güncelleye güncelleye bu noktaya geldik. Şimdi ise Windows 7 kurmak istiyorum.
Windows 7 kurulumu diğer işletim sistemlerinde olduğu gibidir. Tek yapmanız gereken önyüklenebilir bir USB sürücü oluşturmak ve kurulumu gerçekleştirmek, hepsi bu.

Ancak Windows 7'yi kurmanızı şiddetle tavsiye etmiyorum. Çevrimdışı ve internet bağlantısı olmadan sorun yok. Ancak internete bağlandığınız anda bilgisayarınız anında virüs vb. bulaşacaktır. Bunu yaptığınızda ne olduğunu gösteren çok sayıda test videosu var. Bu, tüm banka bilgilerinizi, kredi kartı bilgilerinizi vb. PIN kodunuzla birlikte sokağa atmak gibidir.

En Son Güncellenen Oyunlar

Geri