Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

LibreOffice ile çift taraflı yazdırma mümkün mü?

tahta13

Kayıtlı Kullanıcı
Kağıt tasarrufu sağlamak için çok sayfalı bir belgeyi çift taraflı yazdırmak istiyorum. Ne yazık ki, ayarları nerede değiştirebileceğimi bulamıyorum.

Gösterdiğiniz çabalar için hepinize teşekkür ederim. Maalesef bu şekilde daha ileriye gidemedim, bu yüzden sorunu manuel olarak çözdüm. Ama bunu otomatikleştirmek mümkün mü?

İlk adım kesinlikle araç çubuğundaki simgeyi, Dosya > Yazdır seçeneğini veya Ctrl + P klavye kısayolunu kullanarak yazdırma iletişim kutusunu açmaktır. Ardından, "Aralık ve Kopyalar" bölümünde, çift taraflı yazdırmayı ayarlayabileceğiniz "Sıralama ve Sayfalar" kategorisini bulacaksınız.

Örneğin, şu şekilde ilerlemem gerekiyor.

Dosya - Yazdır - Varsayılan -
Özellikler - Hızlı Kurulum -
Ek Özellikler altında, Çift Taraflı Yazdırma'yı seçin. Sayfa Ayarları altında, Uzun Kenar Dikişi ve Kısa Kenar çizgi seçeneklerini de bulacaksınız.

Özellikler temelde Word'dekiyle aynıdır.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri