Nays neden kimlik kartımı kabul etmez?

CevizAğacı

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba, Nays ile şuan aram çok bozuk arkadaşlar, Papara'dan geçmek istemiştim fakat ne yaptıysam kimlik kartımı kabul ettiremiyorum. En az 3 gündür uğraşıyorum iPhone gibi telefonlarda dahil olmak üzere 2-3 telefondan denedim. Ne yaparsam yapayım olmadı. Müşteri hizmetleri de yardımcı olmadı. Nays kimlik kartını kabul etmiyor ne yapabilirim?

0850 724 0 824 Nays çözüm merkezini arayın kesin çözüm için yardımcı oluyorlar.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları

T.C.K'nın 5651 Sayılı yasasına göre BTK Tarafından onaylı ve yer sağlayıcı konumunda olan web sitelerinin bünyesinde barınan içerikleri kontrol etme sorumluluğu bulunmuyor. Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir.