Nvidia otomatik oyun optimizasyonu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yalcnn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yalcnn

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi şüphem hakkında size soruyorum. Nvidia uygulamasında gezinirken otomatik oyun optimizasyon panelini fark ettim.
Soru şu, kullanmaya değer mi? İyi çalışıyor mu yoksa bundan kaçınmalı mıyım?

Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi şüphem hakkında size soruyorum. Nvidia uygulamasında gezinirken otomatik oyun optimizasyon panelini fark ettim.
Soru şu, kullanmaya değer mi? İyi çalışıyor mu yoksa bundan kaçınmalı mıyım?
Mesele biraz daha karmaşıktır, oyunların optimizasyonu hala kullanıcının seçtiği bir seviyeye göre çalışır ve ayrıca kullanılan kartı, monitörü ve oynayacağınız oyun gibi diğer bileşenleri de hesaba katar. PC'de ideal olan her zaman kullanılan ayarları bilmek ve sonra bunları ayarlamak olacaktır.

Nvidia'nın sizin için doğru olduğunu düşündüğü ayar her zaman doğru olmayabilir.

Oyunlarda grafik ayarlarını zevkinize ve tercihlerinize göre ayarlayın, bir uygulamanın sizin adınıza karar vermesine izin vermeyin.

Ekran kaydıyla ilgilenmiyorsanız, filtreler ve çeşitli katmanlar ve diğerleriyle ilgilenmiyorsanız, otomatik hız aşırtmayı önemsemiyorsanız. Nvidia sürücülerini yüklerken bunun gibi bloatware uygulamaları olmadan yalnızca Nvidia sürücülerini yüklemenizi öneririm. Artık Nvidia sürücülerinin otomatik güncellemesi olmayacak, ancak ara sıra resmi web sitesine gidip yeni sürücüler olup olmadığına bakmanız gerekecek ve ardından eski sürücüleri DDU ile kaldırmanız gerekecek.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları