OLED TV’yi PC Monitörü Olarak Kullanan Var mı?

inancmucak

Kayıtlı Kullanıcı
42 inçlik bir tv'yi monitör olarak kullanma konusunda önerileriniz veya deneyimleriniz nelerdir? Başlangıçta VA panelli 32 inçlik Dell kavisli monitörümün yerine ASUS XG32UCWG sipariş etmeyi planlıyordum.

Şimdi LG 42 inç C5'in de bir seçenek olduğunu gördüm. Ancak, masam için çok büyük olacağından ve daha da önemlisi, monitör olarak ideal olmayacağından endişeliyim. Gözlerimden ekran uzaklığı 90 cm uzakta duruyor. Çeşitli oyunlar (nişancı oyunları, RPG'ler vb.) oynuyorum ve ofis ve multimedya işleri yapıyorum.

Belki aranızda LG TV'leri PC ile kullananların deneyimleri vardır.

Şimdiden teşekkürler.

42 inçlik bir ekranla, görüntünün daha büyük bir kısmı kesinlikle gözlerinizin üzerinde olacaktır ki bu, en azından ergonomik açıdan ideal değildir. TV'ler yükseklik ayarlı değildir, bu nedenle yükseklik tamamen standa bağlıdır, tabii ki bir monitör koluyla değiştirmediğiniz sürece.

Eğer etrafta büyük bir kutunuz varsa, nasıl hissettirdiğini test etmek için bir manken yapabilirsiniz.

Bazı insanlar TV'leri monitör olarak kullanıyor, bu yüzden kesinlikle mümkün. Her şey nasıl kurduğunuza ve neye alışkın olduğunuza bağlı.

İkisi de 4K olsa bile aslında daha fazla ekran içeriği elde etmiyorsunuz. Görüntü sadece daha büyük. Tamam, 42 inçlik bir ekranla daha az ölçeklendirmeye ihtiyacınız var ve ofis uygulamaları için ekrana biraz daha fazla içerik sığdırabilirsiniz.

Bu tamamen öznel bir görüş (kimsenin olumsuz tepki vermesine gerek yok).
  • Benim için 32 inçlik bir ekranda UHD görüntü uzun süre yeterliydi. Masa üzerinde.
  • Bununla birlikte, Windows 10'da %150 ölçeklendirme kullandım.
  • LG OLED42C21LA modeline sahibim, ancak televizyon olarak. Bunca yıl sonra bile, görüntüsünün hala harika olduğunu düşünüyorum. Bence kesinlikle ortam ışığı koşullarına göre ayar yapabilme özelliğine sahip olması gerekiyor.
  • Bana kalırsa 42 inç, masa için kesinlikle çok büyük olurdu.
  • 32 inç bile artık benim için çok büyük.
  • Artık %125 çözünürlüğe sahip 27 inçlik bir ekranı tercih ediyorum.
(Ek not).
Yıllardır verdiğim standart cevap şu, elektronik ürünlere ilişkin öznel algılar söz konusu olduğunda tek bir çözüm var, test etmek. Bunu kendiniz yapın.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri