Oyun "gpu dump" hatasıyla çöküyor

hakcaylier

Kayıtlı Kullanıcı

Oyun "gpu dump" hatasıyla çöküyor.​

Bir arkadaşımla "zombie army triloge 4" oyununu oynadım, yaklaşık 2 saat oynadım ve yanardağ harekâtına ulaştım, tam adını hatırlamıyorum ama ilk görevde 5-15 dakika içinde çökmeler oluyor, bu oyunu 3 gündür oynadığımı belirtmekte fayda var, her gün ortalama 1,5 saat oynuyorum ve ulaştığım yanardağ harekâtı dışında hiçbir haritada böyle bir sorun fark etmedim. Sonuç olarak, daha sonra diğer haritalarda da aynı sorun olup olmadığını tekrar kontrol etmeye karar verdim, ve olmadığı ortaya çıktı, her şey iyi ve çökme olmadan çalışıyor.

Bu arada, ekran kartı sıcaklığı (3070) 60 dereceyi geçmiyor, çünkü bir kilitlenme var, yeterli ekran kartı belleği var yedekte 3 GB daha, işlemci de soğuk (r75800x), RAM 32 GB, oyun bir SSD'de.

Sorunu çözmek için şunları denedim: DDU aracılığıyla tüm eski sürücüleri sildim ve en yenisini yükledim, yonga seti için yeni bir sürücü yükledim, tüm shader kef'ini temizledim, oyunu yeniden yükledim, dosyaların bütünlüğünü kontrol ettim, MSI, Chrome ve Good by DPI gibi tüm arka plan programlarını devre dışı bıraktım. Sonuç olarak sorun devam etti. Belki aynı sorunla veya en azından benzer bir sorunla karşılaşan kişiler vardır, bu durumda ne yapmam gerektiğine dair bana bir ipucu verin.

Ekran kartınız nvidia yerine eski 576.28 sürücüsünü kurun, stabil çalışıyor, yenileri ise tam bir işkence.

Daha fazla hava durumu tahmini: https://oneweather.org/tr/istanbul/15_days/

TechFoumTR Blog Yazıları