Hoş geldiniz!

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir.

Aramıza Katıl..!

Oyun için bu yaşlı adamın yardıma ihtiyacı var!

osmkaragz

Kıdemli Üye
merhaba yardım arıyorum.. yeni bir HP dizüstü bilgisayarım ve Skyrim'i indirdiğim bir xbox game pass'im var. Ancak oyun aşırı derecede gecikmeli ve titrek şekilde açılıyor, xbox ve çalışan windows 11 dışında hiçbir uygulama yok. İşlemci Intel(R) Celeron(R) N4120 CPU @ 1.10 GHz, 1TB bellekle, bu konuda ne yapmalıyım ki bu oyun oynayabileyim.

merhaba yardım arıyorum.. yeni bir HP dizüstü bilgisayarım ve Skyrim'i indirdiğim bir xbox game pass'im var. Ancak oyun aşırı derecede gecikmeli ve titrek şekilde açılıyor, xbox ve çalışan windows 11 dışında hiçbir uygulama yok. İşlemci Intel(R) Celeron(R) N4120 CPU @ 1.10 GHz, 1TB bellekle, bu konuda ne yapmalıyım ki bu oyun oynayabileyim.
Hangi model HP dizüstü bilgisayar?

Başka bir grafik kartı yoksa, iyi görünmeyecektir.

1 TB bellek, depolama sürücünüzdür, gerçek bellek değil.

4 GB RAM veya 8 GB RAM ile satışta olduğunu görebiliyorum. Sizin ki sanırım 4GB RAM sahip olduğu için oyunlarda problem yaşıyorsunuz. HP 14s lerde 8 GB maksimum gibi görünüyor. Sadece entegre grafik kartı var ve bu da yardımcı olmayacak.
4gb ram daha mı taktırmalıyım bilgisayarcıya götürmem mi gerekiyor yine para harcamam gerekiyorsa oyun oynamıyorum vazgeçtim

Öne Çıkan Konular