Hoş geldiniz!

Techforum.tr, internetin sunduğu imkanlarla teknolojiye ilgi duyan bireyleri aynı sanal çatı altında toplayan bir çevrimiçi forum platformudur. Yazılımdan donanıma, mobil uygulamalardan yapay zekaya, en güncel teknolojik gelişmelerden geçmiş deneyimlere kadar geniş bir yelpazede konuların tartışıldığı, soruların sorulduğu ve cevapların arandığı bir bilgi paylaşım merkezidir.

Aramıza Katıl..!

League of legends şampiyon seçiminden sonra yüklenmiyor

korkufilmlerin2

Kıdemli Üye
Son zamanlarda şampiyon seçimi bittikten sonra ligin yüklenmediğini görüyorum, ligin açılır penceresi görev çubuğunda görünüyor ancak oyun açılmıyor ve görev yöneticisinden görevi sonlandırıp oyunu birkaç kez yeniden açmam ve oyuna yeniden bağlanmayı denemem gerekiyor. Konuyla ilgili başına aynı şey gelen var mı veya herhangi bir çözüm var mı?

Merhaba,
Riot games - league of legends - oyun - .exe klasörünün özellikleri uyumluluk tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak

Bunu hem istemci hem de oyun .exe'si için yapmak zorunda olup olmadığınızdan emin değilim.

Son zamanlarda şampiyon seçimi bittikten sonra ligin yüklenmediğini görüyorum, ligin açılır penceresi görev çubuğunda görünüyor ancak oyun açılmıyor ve görev yöneticisinden görevi sonlandırıp oyunu birkaç kez yeniden açmam ve oyuna yeniden bağlanmayı denemem gerekiyor. Konuyla ilgili başına aynı şey gelen var mı veya herhangi bir çözüm var mı?
Bazen, bozuk bir dosya yükleme sorunlarına neden olabilir. Ayrıca, Windows kullanıyorsanız grafik ayarlarınızı kontrol etmeli veya oyunu uyumluluk modunda çalıştırmayı denemelisiniz. Başka bir yaygın çözüm ise, bazen oyuna müdahale edebildiklerinden, Discord veya GeForce Experience gibi programlardan gelen tüm katmanları devre dışı bırakmaktır. Sorun yaşamaya devam ederseniz, oyunu tamamen yeniden yüklemeyi düşünün.

Bazen, bozuk bir dosya yükleme sorunlarına neden olabilir. Ayrıca, Windows kullanıyorsanız grafik ayarlarınızı kontrol etmeli veya oyunu uyumluluk modunda çalıştırmayı denemelisiniz. Başka bir yaygın çözüm ise, bazen oyuna müdahale edebildiklerinden, Discord veya GeForce Experience gibi programlardan gelen tüm katmanları devre dışı bırakmaktır. Sorun yaşamaya devam ederseniz, oyunu tamamen yeniden yüklemeyi düşünün.
Oyunu siliyorum discord devre dışı bırakıyorum öyle deneyip görelim ne olabilir ki en fazla

Öne Çıkan Konular