Oyun İçin USB Mikrofon Tavsiyesi?

askqurdu

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba!

Öncelikle oyun oynamak, Discord aramaları vb. için kullanmak üzere bir USB mikrofon satın almak istiyorum.

Ne yazık ki akakçe de yalnızca güvenilir görünen 2 mikrofon buldum, geri kalanların hepsi (gerekli bütçe için) birbirinin kopyası gibi görünüyor, şüpheli markalara sahip ve çeşitli Çin ürünlere benziyor.

4 Bin - 5 Bin aralığında bazı bütçe seçenekleri gördüm, örneğin:

- HyperX Solocast Oyuncu Mikrofonu
- Fifine Ampligame A6T RGB USB Yayıncı Mikrofonu

Sizce bu ikisinden hangisi daha kullanışlı?
Yoksa o fiyat aralığında daha iyi alternatifler var mı? Ayrıca ses kalitesi veya güvenilirlik açısından değecek olsaydı, 7 Bin TL civarı bir bütçeye çıkabilirdim.

Herkese merhaba!

Öncelikle oyun oynamak, Discord aramaları vb. için kullanmak üzere bir USB mikrofon satın almak istiyorum.

Ne yazık ki akakçe de yalnızca güvenilir görünen 2 mikrofon buldum, geri kalanların hepsi (gerekli bütçe için) birbirinin kopyası gibi görünüyor, şüpheli markalara sahip ve çeşitli Çin ürünlere benziyor.

4 Bin - 5 Bin aralığında bazı bütçe seçenekleri gördüm, örneğin:

- HyperX Solocast Oyuncu Mikrofonu
- Fifine Ampligame A6T RGB USB Yayıncı Mikrofonu

Sizce bu ikisinden hangisi daha kullanışlı?
Yoksa o fiyat aralığında daha iyi alternatifler var mı? Ayrıca ses kalitesi veya güvenilirlik açısından değecek olsaydı, 7 Bin TL civarı bir bütçeye çıkabilirdim.

Asus ROG Carnyx AURA RGB USB Beyaz Condenser Gaming Mikrofon önerebilirim incele istersen.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları