Bilgisayar sistemim için kulaklığa alternatif olarak klasik PC hoparlörleri arıyorum. Ancak bas güçlendirici istemiyorum. Hoparlörlerin net bir sese sahip olması, ses seviyesi yükseltildiğinde bulanık çıkmaması ve müzik dinlemeye uygun olması gerekiyor. 9,10 bine kadar düşünüyorum ve ikinci el almak da bir seçenek olabilir. Siyah şart.
Daha önce Logitech Z533 hoparlörler kullanıyordum, ancak eşim baslardan şikayet ettiği için birkaç ay önce sattım. Ayrıca oyun masamın altında daha fazla bacak boşluğuna ihtiyacım var, bu yüzden bas güçlendirici sığmaz. Hoparlörleri oyun masama yerleştirmeyi ve MSI X870E Gaming Plus WiFi anakartıma bağlamayı planlıyorum. Maalesef anakartta sadece ALC897 ses çipi var bu hoparlörlerin ses kalitesi için bir sorun olur mu?
Herhangi bir model önerebilir misiniz?
Önemli: Sorun genel ses kalitesi değil, bas.
Daha önce Logitech Z533 hoparlörler kullanıyordum, ancak eşim baslardan şikayet ettiği için birkaç ay önce sattım. Ayrıca oyun masamın altında daha fazla bacak boşluğuna ihtiyacım var, bu yüzden bas güçlendirici sığmaz. Hoparlörleri oyun masama yerleştirmeyi ve MSI X870E Gaming Plus WiFi anakartıma bağlamayı planlıyorum. Maalesef anakartta sadece ALC897 ses çipi var bu hoparlörlerin ses kalitesi için bir sorun olur mu?
Herhangi bir model önerebilir misiniz?
Önemli: Sorun genel ses kalitesi değil, bas.