Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

Oyun Yapma konusunda mesleği bırakamıyorum

agg1401

Oyun Geliştirme
Yönetici
Moderatör
Selam millet.

Biraz kendimi anlatmaktan hoşlanmasam da bunu yapmak istiyorum. 10 yıla yakındır, oyun geliştirme ile iç içe idim ama son günlerde müziğe atladım. Bunda sorun yok ama asıl sorun, bu mesleği bırakamıyorum. Bir şekilde geri dönüp, beni yakalıyor. Bu lanet olasıca, meslekten nasıl kurtulabilirim?

Selam millet.

Biraz kendimi anlatmaktan hoşlanmasam da bunu yapmak istiyorum. 10 yıla yakındır, oyun geliştirme ile iç içe idim ama son günlerde müziğe atladım. Bunda sorun yok ama asıl sorun, bu mesleği bırakamıyorum. Bir şekilde geri dönüp, beni yakalıyor. Bu lanet olasıca, meslekten nasıl kurtulabilirim?
Sabit maaşlı bir işe girerek başlayabilirsin, örneğin günün 10 saatini çalışarak dışarda geçirmelisin ve işe alıştıkça oyun yapmayı unutabilirsin.

Sabit maaşlı bir işe girerek başlayabilirsin, örneğin günün 10 saatini çalışarak dışarda geçirmelisin ve işe alıştıkça oyun yapmayı unutabilirsin.
Benim öyle bir şansım yok. Ayrıca, müzisyen olmak istiyorum tamamen.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri