Merhaba arkadaşlar, Programlama görevleri (Visual Studio, Eclipse), veritabanları (SQL Server), Power BI, sanal makineler vb. için en fazla 25.000TL ye bir dizüstü bilgisayar arıyorum. Ayrıca ofis işleri, internette gezinme, film izleme vb. için bir dizüstü bilgisayar arıyorum. Oyun oynamak için zaten bir masaüstü bilgisayarım olduğu için özel bir grafik kartına ihtiyacım yok, ancak çok hafif oyunları (eski oyunlar veya PC masa oyunları) desteklemesini ve ara sıra çalışmasını istiyorum.
Aradığım bir diğer özellik de iyi bir pil ömrü. 6-8 saat ideal olurdu, ancak biraz daha azıyla yetinebilirim (1 saatten az pil ömrüne sahip bir oyun dizüstü bilgisayarına alışkınım, bu nedenle bunu iyileştiren her şey büyük bir adım olurdu). Ayrıca hafif olmasını da isterim. Ayrıca en az beş yıl dayanmasını isterim, her iki yılda bir dizüstü bilgisayar değiştirmek istemiyorum, belirttiğim fiyata tüm gereksinimlerimi karşılayan bir tane var mı?
Şimdiden teşekkürler.
Aradığım bir diğer özellik de iyi bir pil ömrü. 6-8 saat ideal olurdu, ancak biraz daha azıyla yetinebilirim (1 saatten az pil ömrüne sahip bir oyun dizüstü bilgisayarına alışkınım, bu nedenle bunu iyileştiren her şey büyük bir adım olurdu). Ayrıca hafif olmasını da isterim. Ayrıca en az beş yıl dayanmasını isterim, her iki yılda bir dizüstü bilgisayar değiştirmek istemiyorum, belirttiğim fiyata tüm gereksinimlerimi karşılayan bir tane var mı?
Şimdiden teşekkürler.