Quest VR başlık sahipleri için!

sanalbellek

Kayıtlı Kullanıcı
Quest'te yerel oyunların korsan sürümleri varsa ve v74 yazılımı henüz v76'ya güncellenmemişse, güncellemeyi devre dışı bırakmanızı öneririm v76'da biraz endişelenmeniz gerekecek (hack'ler güncellenene kadar bekleyin).

Güncellemeleri zaten devre dışı bıraktıysanız, bunu nereden yaptığınız önemlidir (gerçekten mi devre dışı bıraktınız yoksa "devre dışı mı bıraktığınızı mı sanıyorsunuz"). Eğer bunları sadece genel görev ayarlarından devre dışı bıraktıysanız, bu yeterli olmayacaktır.

Ben şöyle yaptım:
1. Görev ayarlarında devre dışı bırakılmış (aslında bu görevi devre dışı bırakmaz, sadece geciktirir) bu seçenek sadece ihtimale karşıdır.
2. Lightning başlatıcısını kullanarak Android sistem ayarlarını açtım ve oradaki geliştirici ayarlarını devre dışı bıraktım (bu, kurulumu devre dışı bırakıyor gibi görünüyor, ancak muhtemelen sadece bu ve indirmeyi bırakıyor, bu da onu edinme şansı) yine de her ihtimale karşı.
3. Kesin emin olmak için, "ADB Komutunu Çalıştır" > "İşletim Sistemi güncellemelerini aç/kapat"a basmak için Rookie Sideloader'ı kullandım bu kesin bir şey.
("Com.oculus.updater Paketi yeni durumu: devre dışı bırakılmış kullanıcı" mesajını görüyorsanız, güncellemeleri başarıyla devre dışı bırakmışsınız demektir)
Rookie Sideloader'ı kullanmak için başlığın hata ayıklama modunda (qLoader veya SideQuest'te olduğu gibi) kablolu veya kablosuz olarak bilgisayara bağlı olması gerekir.

Gerekirse her şey aynı şekilde tekrar açılabilir.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları