Realtek HD ile her kurulumda bilgisayarımda çalışan Realtek sesi HD almaya çalışıyorum HD sürümünü istiyorum ve ses duyabiliyorum ama hiçbir şekilde mikrofon çalışmıyor jack takılı olduğu halde bile takılı değil diyor her şeyi denedim.
TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..
Cihaz yöneticisinde kulaklık görünüyor mu ?Realtek HD ile her kurulumda bilgisayarımda çalışan Realtek sesi HD almaya çalışıyorum HD sürümünü istiyorum ve ses duyabiliyorum ama hiçbir şekilde mikrofon çalışmıyor jack takılı olduğu halde bile takılı değil diyor her şeyi denedim.
@straturk ekstra olarak geçiş kablosu kullanıyor musun ?Realtek HD ile her kurulumda bilgisayarımda çalışan Realtek sesi HD almaya çalışıyorum HD sürümünü istiyorum ve ses duyabiliyorum ama hiçbir şekilde mikrofon çalışmıyor jack takılı olduğu halde bile takılı değil diyor her şeyi denedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.