RTX 3070 Ti yükseltmeli miyim sizce?

onlaranlamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba, şu anda daha güçlü bir grafik kartına yükseltmek istediğim bir RTX 3070 Ti'm var, çünkü mevcut oyunlarda QHD çözünürlük için 8 GB VRAM'in yeterli olmadığını fark ettim. Yeni bir grafik kartına yükseltmeyi mi önerirsiniz (ve eğer öyleyse, hangisini önerirsiniz) yoksa sahip olduğum kartla devam edip yükseltmek için bir süre beklemeyi mi?

Herkese şimdiden teşekkürler.

Merhaba, şu anda daha güçlü bir grafik kartına yükseltmek istediğim bir RTX 3070 Ti'm var, çünkü mevcut oyunlarda QHD çözünürlük için 8 GB VRAM'in yeterli olmadığını fark ettim. Yeni bir grafik kartına yükseltmeyi mi önerirsiniz (ve eğer öyleyse, hangisini önerirsiniz) yoksa sahip olduğum kartla devam edip yükseltmek için bir süre beklemeyi mi?

Herkese şimdiden teşekkürler.
Merhaba, lütfen bilgisayarınızın diğer özelliklerini de bize bildirin ki birlikte bir fikir oluşturabilelim.

Merhaba, lütfen bilgisayarınızın diğer özelliklerini de bize bildirin ki birlikte bir fikir oluşturabilelim.
i5 13600k
Msi z690 pro A DDR5
Cougar darkblader x5
PSU gigabyte 850w plus gold
Kfa2 rtx 3070 ti
Cougar helor 360
Ram DDR5 CORSAIR 5200 mhz cl40

Bu arada rx 7900 gre gördüm, değer mi?

i5 13600k
Msi z690 pro A DDR5
Cougar darkblader x5
PSU gigabyte 850w plus gold
Kfa2 rtx 3070 ti
Cougar helor 360
Ram DDR5 CORSAIR 5200 mhz cl40

Bu arada rx 7900 gre gördüm, değer mi?
RTX3070Ti ile RX7900 gre arasında performans açısından çok az fark var, sizin için buna değer mi bilmiyorum. Daha önce sahip olduğunuzdan önemli bir gelişme fark etmek için RTX5070 veya RX9070 veya daha üstünü tercih ederdim.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları