Ses kalitesi iyi olan bir akıllı telefon?

ILYAS-AKIN

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar, müzik dinlemek için iyi ses kalitesine sahip (kulaklıklı) bir akıllı telefon önerebilir misiniz? Hoparlörleri umursamıyorum, kullanmıyorum. Yakın zamanda bir Xiaomi Redmi Note 13 Pro satın aldım çünkü iyi ses kalitesine sahip olduğunu, 24bit/192KHz'de müzik çalabilen bir ton ses kodeğine sahip olduğunu ve Dolby Atmos sertifikasına sahip olduğunu okudum, ancak gerçeklerden bu kadar uzak olamazdı, eski bir radyo gibi geliyor, soğuk ve boğuk ses, baslardan tamamen yoksun ve hatta Bluetooth üzerinden mini sistemime bile bağlanamıyor. Bu yüzden şimdi biraz kayboldum ve artık okuduklarıma güvenmiyorum. Herhangi bir öneriniz var mı?

Eğer seçici olursak, Samsung ve iPhone'un bunu yapmadığı açık, onları kodeklerde çok kısıtlıyorlar, ama peki, o zaman normal koşulların çoğunda fark, orta-yüksek ve yüksek aralıklar arasındaki farkı pratik olarak fark etmiyorsunuz ve genellikle hemen hemen tüm orta aralık ve altında daha kötü.

Çok iyi bir fiyata bulunabilen ve pratik olarak üst düzey/iPhone Pro/ Samsung S Ultra/ Pixel ... Pro/ olan OnePlus 13 veya 12'yi öneririm.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları