Sim yarışlarına girmeye karar verdim

hakansancak

Kayıtlı Kullanıcı
moza-direksiyon-simidim.webp

Tabiri caizse, sim yarışlarına girmeye karar verdim. Hemen 12 Nm'lik bir taban için para harcadım. Her şeyi ayrı ayrı monte ettim, yük hücresi sensörü ve hazır bir gaz modu ekledim. Moza'dan bir el freni aldım ama şimdilik kutuda duruyor çünkü yarışlarda kullanıyorum ve neredeyse hiç ihtiyacım yok. En basit şanzıman simjack 7+R, parasına göre harika. Bir de Moza'nın kendi direksiyon simidi için iki markalı kaplama bir direksiyon simidi ve 12 inçlik yuvarlak bir tane. Şimdiye kadar her şey yolunda.

moza-direksiyon-simidi.webp

Elbette, hazır bir kokpit monte etmeyi veya satın almayı planlıyorum, çünkü eski Ardor Gaming Silverstone direksiyon simidini, bence, her seferinde masaya takmaktan yorulduğum ve bunun sonucunda bir metre kalınlığında toz tabakasıyla kaplandığı için sattım. Açıkçası, ETS2'de sürüş dışında zayıftı. Sims'te direksiyon simidiyle mücadele etmek, tutuşu kaybedeceğiniz için değil, son nefeslerini verirken içeride bir yerlerde çatlayan dişliler yüzünden korkutucu.
Yani henüz yarışçı değilim, Monza ve Spa'da ACC ve Automobilista 2 ile birkaç düzine saat geçirdim, sonuçlar pek de iyi değil. Birinde 1.58, diğerinde 2.30. Pist rehberlerini inceleyeceğim.

lkbaharda kendime bir Moza R12'de kokpit de monte ettim ve şimdi airracing dışında hiçbir şey kullanamıyorum :D Sanki her şey eşitmiş gibi hissediyorum. EA WRC'nin direksiyonu gerçekten sinir bozucu, gamepad'de çok daha hızlıydım, Forza Motorsport'ta da aynı hikaye. Ama sorunlarım bunlar.

Yaklaşık üç yıl önce basit bir düzenek kurmuştum, çok havalıydı ama tam da sürekli söküp masaya bağlamam gerektiği için altı ay sonra sattım. Umarım bir gün biraz para biriktirip daha iyi bir düzenek ve bir de kokpit alırım.

En iyisi, tebrikler. Ben de benzer bir şey kullanıyorum ama daha zayıf. Geçenlerde ralli için Moza'dan bir el freni aldım, fotoğraftaki karton montaj aparatı, ertesi gün garajda metalden kestim. Birisi bir ay içinde sıkılacağını söyleyecektir ama bu doğru değil, böyle bir ekipman her zaman heyecan yaratır, bir iki ay bıraksanız bile, ara sıra geri dönüp sürmek güzeldir.

direksiyon kokpit.webp

Allah yardımcın olsun bu tarz oyunlar tamamen bağımlılık yapıyor sigaradan daha kötü bilgin olsun.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları