Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sony Xperia C4 dokunmatik takılıyor bazen çalışmıyor?
Merhaba, bende Sony Xperia C4 telefon var ama dokunmatik takılıyor bazende çalışmıyor tepki vermiyor, alttaki dokunmatik üç tuş çalışmıyor yani direkt olarak alt kısmın dokunmatiği de çalışmıyor. Ne yapabilirim bu konuda yardımcı olur musunuz?
Xiaomi, Xiaomi 15 Ultra incelememizde bahsettiğimiz son premium akıllı telefonuyla bizleri oldukça ikna ettikten sonra Tab 7 serisiyle tablet pazarına geri dönüyor. Mobil Dünya Kongresi 2025'te büyük bir tantanayla tanıtılan yeni Pad 7 Serisi, son haftalarda test ettiğimiz tabletler olan Xiaomi Pad 7 ve Xiaomi Pad 7 Pro'yu bir arada sunuyor. Nispeten ucuz ürünlere odaklanılıyor Pro modeli 25.999,00 TL, ancak profesyonel bağlamda bile kullanışlı olabiliyor.
İlham verici bir tasarım ve...
Herkese merhaba, yeni 14t pro'mda bir sorun var, aynı sorunun oğlumun redmi note 11'lerinde de olduğunu gördüm, yani kesinlikle Miui ile ilgili. Telefon, örneğin akşam vakti, planlı rahatsız etme moduna girdiğinde, artık multimedya uygulamalarının sesini kontrol etmeme gibi, örneğin video dinlememe izin vermiyor. Sessiz konumda takılıp kalıyor. Kaldırmak zorunda kalıyorum, ama ertesi sabah manuel olarak yeniden etkinleştirdiğimde manuel olarak etkinleştirdiğim için DND'de kalıyor. Gerçekten...
Merhaba arkadaşlar, POCO X6 Pro aniden yavaş şarj olmaya başlaması canımı sıkmaya başladı, bu sorunu yaşıyorum ve sizinle paylaşarak, yardım almak istedim. Arkadaşlar ani şarj ola düşüşleri neden olur durduk yere batarya kaynaklı olabilir mi? aklıma ilk gelen bu oldu sizlerin cevaplarınızı bekliyorum.
Merhaba, çıldırıyorum, forumda bana yardımcı olabilecek birileri var mı bilmiyorum.
Öncelikle belirtmek isterim ki Samsung güncellemeler dahil olmak üzere tamamen resmidir.
Bir süredir Samsung telefonunum, hiçbir sebep yokken, özellikle de akıllı telefonumu kullanmadığım zamanlarda aniden ve rastgele yeniden başlatıldığını belirtmek isterim.
Bir diğer husus ise güvenli modda bu sorunun yaşanmaması. Bu arada şarj olurken de bu sorunu veriyor. Ayarlardan otomatik yeniden başlatmayı da...
Bu makalenin içeriğine geçmeden önce, kaybolmamak için bir dizi kavramın netleştirilmesi gerekmektedir. Bu kavramlar, tüketiciler olarak bilmemiz gereken işletim özelliklerini anlamamıza yardımcı olur, böylece tüketiciler olarak bizim için hiçbir faydası olmayan teknik kavramlara ve donanım mühendisliği özelliklerine girmeden, nesnel ve ölçülebilir bir şekilde bir CPU seçebiliriz. Dolayısıyla şunu bilmelisiniz?
GPU (Grafik İşlem Birimi): Bu grafik kartıdır.
VRAM : Grafik kartlarında görüntü...
Merhaba, bende Sony Xperia C4 telefon var ama dokunmatik takılıyor bazende çalışmıyor tepki vermiyor, alttaki dokunmatik üç tuş çalışmıyor yani direkt olarak alt kısmın dokunmatiği de çalışmıyor. Ne yapabilirim bu konuda yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar merhaba, Tecno Camon 30 Pro 5G'de AI şarj korumasının çalışmaması olası nedenleri neler olabilir ki?
Telefonu yeni aldım fakat böyle bir sorun ile karşı karşıyayım. Kamera ve ekran süreleri gayet yeterli iyi durumda. Ancak AI (YZ) şarj koruması çalışmıyor. Açmama rağmen %80'de durması lazım, fakat hata şu ki durmuyor. Bu sorun ile karşılaşan başka kullanıcılar var mı?