Spotify hatası mı?

sonumut

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba, Spotify ile ilgili sorun yaşıyorum; internet bağlantısı yok. Çevrimdışı modda değilim ve bilgisayarımın internet erişimi var. Spotify ayrıca 4 hata kodunu gösteriyor, ancak hiçbir şey işe yaramadı. DNS önbelleğini temizlemeyi, güvenlik duvarlarını açmayı, DNS ayarlarını değiştirmeyi vb. denedim.

Yardımınız için çok minnettar olurum, teşekkür ederim!

Merhaba, Spotify ile ilgili sorun yaşıyorum; internet bağlantısı yok. Çevrimdışı modda değilim ve bilgisayarımın internet erişimi var. Spotify ayrıca 4 hata kodunu gösteriyor, ancak hiçbir şey işe yaramadı. DNS önbelleğini temizlemeyi, güvenlik duvarlarını açmayı, DNS ayarlarını değiştirmeyi vb. denedim.

Yardımınız için çok minnettar olurum, teşekkür ederim!

Spotify’ın 4 numaralı bağlantı hatası bazen DNS’ten değil, uygulamanın önbelleği, proxy ayarı veya Windows ağ yapılandırmasından kaynaklanabiliyor. Öncelikle Spotify tamamen kapatıp Görev Yöneticisi’nde çalışan Spotify işlemlerini sonlandırın. Ardından Win + R ile şu klasörleri açıp Spotify’a ait önbellek dosyalarını temizleyin.

%appdata%\Spotify

%localappdata%\Spotify

Daha sonra Windows’ta Ayarlar, Ağ ve İnternet, Proxy bölümüne girerek elle tanımlanmış bir proxy varsa kapatın. VPN, reklam engelleyici veya üçüncü taraf antivirüs kullanıyorsanız geçici olarak devre dışı bırakıp yeniden deneyin.

Oyla 0
Konuyu okuyanlar
0 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri