Steam ile ilgili bir sorunum var?

abdullahcalis

Merhaba arkadaşlar, Steam ile ilgili bir sorunum var. Şu an kullandığım bilgisayara yakın zamanda kurulum yaptım ancak Steam ile oyun esnasında herhangi bir kombinasyon ayarlayarak ekran görüntüsü alamıyorum maalesef. Aynı şekilde, Overlay'i klasik Shift+Tab kombinasyonuyla açamıyorum. Bunun Windows 11 uyumsuzluk sorunu olup olmadığını bilmiyorum ve nasıl düzelteceğimi de bilmiyorum. Sizlerden herhangi biriniz bu sorunu yaşıyor mu?
İlginiz için teşekkür ederi

Merhaba arkadaşlar, Steam ile ilgili bir sorunum var. Şu an kullandığım bilgisayara yakın zamanda kurulum yaptım ancak Steam ile oyun esnasında herhangi bir kombinasyon ayarlayarak ekran görüntüsü alamıyorum maalesef. Aynı şekilde, Overlay'i klasik Shift+Tab kombinasyonuyla açamıyorum. Bunun Windows 11 uyumsuzluk sorunu olup olmadığını bilmiyorum ve nasıl düzelteceğimi de bilmiyorum. Sizlerden herhangi biriniz bu sorunu yaşıyor mu?
İlginiz için teşekkür ederi
Windows ayarlarınızı kontrol edin ve Windows oyun ayarlarınızın Steam Arayüzünü engellemediğinden emin olun.
Bunu yapmak için "Ayarlar" "Oyunlar"a gidin ve Kaplama seçeneklerini kontrol edin.
Ayrıca sorun yalnızca belirli bir oyunda meydana geliyorsa oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın.
Bunu, kütüphanenizdeki oyuna sağ tıklayarak, "Özellikler"i ve ardından "Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula"yı seçerek yapabilirsiniz.

TechFoumTR Blog Yazıları