Steam'de yavaş indirme hızı?

geser22

Kayıtlı Kullanıcı
Steam indirme hızları son birkaç aydır çok yavaş. Torrent indirme hızları ise çok daha yavaş. Steam indirme hızı 2,5-3 Mbps'de takılı kaldı. Bölge değiştirdim, önbelleği temizledim ve VPN üzerinden bağlandım, ama hiçbir şey yardımcı olmadı. Bunu nasıl düzeltebileceğime dair herhangi bir öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.

Steam indirme hızları son birkaç aydır çok yavaş. Torrent indirme hızları ise çok daha yavaş. Steam indirme hızı 2,5-3 Mbps'de takılı kaldı. Bölge değiştirdim, önbelleği temizledim ve VPN üzerinden bağlandım, ama hiçbir şey yardımcı olmadı. Bunu nasıl düzeltebileceğime dair herhangi bir öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler.

Bölge değiştirdin, önbelleği temizledin, VPN üzerinden bağlandın ama hiçbir şey yardımcı olmadı. İnternet servis sağlayıcınızla iletişime geçip sorunun ne olduğunu kontrol ettiniz mi?

Bölge ayarlarınızı kontrol edin. Bir ay önce indirme bölgesini değiştirdim ve hala hız sorunu yaşıyordum. Ya da internet servis sağlayıcınızın desteğiyle iletişime geçin. Apple Store'dan güncellemeleri indirirken sorun yaşadım, ancak mobil internetimde her şey sorunsuz çalışıyordu. Destek ekibiyle iletişime geçtim ve kontrol edeceklerini söylediler. İki gün sonra her şey tekrar çalışmaya başladı.

Evet beyler benzer bir konu daha var isterseniz inceleyin. Arkadaşlar neler yazmış ince ayrıntısına kadar bakalım.

Slm öncelikle indirmelerde bazen sorun yaratan etkenlerden biri güncel olmayan proğramlardan kaynakılda olabiliyor pcnizi güncel tutmayı deneyim. Sol alt köşeden çalıştır yapın çalıştıra CMD yazın açılan pencereye winget upgrade --all bu komutu yapıştırarak ok derseniz pcnizde güncel olmayan herşeyi güncelleyecegini göreceksiniz ayrıca çekir sayınızıda kontrol edip sorunun ordan olup olamadıgınıda denetleye bilirsiniz işlemci sayısının yani çekirdek sayısının kapasitesi kapalıda kalmış olabilir....tşk ederim

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri