Subnautica Mobil versiyon yayınlandı!

yapaydin

Kayıtlı Kullanıcı

Subnautica oyunu artık mobilde mevcut.​

• Subnautica , 8 Temmuz'da mobil cihazlar için piyasaya sürüldü. Hayatta kalma oyununun PC ve konsol sürümleri ise 2018'de ortaya çıktı.
  • Geliştiriciler, rahat bir oyun deneyimi için en azından ikinci nesil iPhone 12 Pro veya iPad Pro 11 öneriyor. Android işletim sistemli cihazlar için ise minimum donanım gereksinimi belirtilmedi.
  • Subnautica'nın iOS ve Android sürümü, dokunmatik ekranlara uyarlanmış bir arayüz ve kontroller sunuyor. Geliştiriciler ayrıca, ana sürümlerde bulunan kontrolcüler, bulut kayıtları ve başarılar için destek de eklediler.
  • Orijinalinde olduğu gibi, mobil versiyonda da oyuncular, okyanusla kaplı 4546B gezegeninde seyahat eden bir kaşif rolünü üstlenecek. Konuya göre, ana karakter gemisini tamir edip tehlikeli bir yerden kurtulmak zorunda.
  • Subnautica, App Store ve Google Play'de 9 dolardan satışa sunuluyor ve lansman indirimi 15 Temmuz'a kadar devam ediyor. Ayrıca bir devam oyunu da yapım aşamasında ve 2025 yılı sonundan önce PC'de erken erişimde yayınlanması planlanıyor.

Youtube fragmanı​

Subnautica Mobil Game TEchForumTR.webp
Subnautica Mobil Game TEchForumTR1.webp
Subnautica Mobil Game TEchForumTR3.webp
Subnautica Mobil Game TEchForumTR5.webp
Subnautica Mobil Game TEchForumTR6.webp

Donanım zaten Switch 2'den daha güçlü, en azından bir şeyleri taşımanın zamanı geldi.
Bir zamanlar iPad'imde Bully ve Siberia'nın 2 Parçası'nı ve diğer platform oyunlarını oynamaktan keyif almıştım.

Bilgisayar oyunlarından biliyorum fakat mobil sürümü nasıl olmuş merak ettim açıkcası umarım iyi olmuştur.

Daha fazla hava durumu tahmini: https://oneweather.org/tr/istanbul/15_days/

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları