Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

Türkiyedeki internet hızı raporu yayınlanmış

erdalşahin

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese selamlar ookla Türkiye internet raporunu yayınlamış.

1.⁠ ⁠turknet 2.⁠ ⁠turkcell 3.⁠ ⁠türksat 4.⁠ ⁠türk telekom 5.⁠ ⁠vodafone

Millet gigabit hızlardan bahsediyor bizde ki duruma bak bırak oyun oynamayı hala donmadan video izleyince seviniyoruz abi gerçekten soruyorum Turknet kullanan var mı ? Beni aydınlatır mısınız? Diğer internetlere boşuna para ödemeyeyim

Türknet'in saçma politikaları var hocam uzun vadeli müşteri istiyorlar. Yine arayıp temsilcilerden bilgi almak daha iyi aslında. Sonuçta hepsi Telekom alt yapısını kullanıyor. Telekom elden ele gezdiği için artık pek iştah açıcı bir hizmet yok. Turkcell ve Vodafone pahalı ne olacak halimiz Allah yardım etsin.

Türknet'in saçma politikaları var hocam uzun vadeli müşteri istiyorlar. Yine arayıp temsilcilerden bilgi almak daha iyi aslında. Sonuçta hepsi Telekom alt yapısını kullanıyor. Telekom elden ele gezdiği için artık pek iştah açıcı bir hizmet yok. Turkcell ve Vodafone pahalı ne olacak halimiz Allah yardım etsin.
valla kardeşim ne olacak böyle bilmiyorum yıl 2026 biz hala internet savaşı veriyoruz. Turknette tahaadüt yok diye gördüm yani adamlar bağlamıyor gibi

valla kardeşim ne olacak böyle bilmiyorum yıl 2026 biz hala internet savaşı veriyoruz. Turknette tahaadüt yok diye gördüm yani adamlar bağlamıyor gibi
Öyle bir olay varsa bu iyi haber. Örneğin ben köyde yaşıyorum 16mbps internet kullanıyorum 3 yıldır fiber gelecek. :D

Öyle bir olay varsa bu iyi haber. Örneğin ben köyde yaşıyorum 16mbps internet kullanıyorum 3 yıldır fiber gelecek. :D
tahaadüt yokmuş sen öyle diyince tekrar baktım. Nerede yaşıyorsun

Kocaeli izmit köylerindeyim yıl 2027 olacak halen 16mbps

Kocaeli izmit köylerindeyim yıl 2027 olacak halen 16mbps
haklısın usta İzmit'in göbeğinde bile bazen sürünüyor millet köyleri tahmin edemiyorum ben de 50 Mbps alınca seviniyorum diyordum. Senin orada altyapı sorgulayınca ne çıkıyor merak ettim hiç baktın mı sitesinden? Belki de port mort bir şey vardır da haberin yoktur.

3 ay uğraştım 16 için en yüksek 16 alt yapı yok 900m kablo çektiler onun içinde 3 ay uğraştırdılar. Şaka gibi yaşıyoruz bu ülkede :D

Ben de 2 sene kadar TT kullandım ama son dönemlerde bozdu iyice. Turknet’e geçtim rahatladım bağlantı falan stabil.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri