Ubuntu/Fedora kurulumu hakkında çift önyükleme yok?

sametb

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba, dizüstü bilgisayarıma HP marka Linux kurmak istiyorum (Ubuntu ve Fedora arasında hala kararsızım).

Çift önyükleme çözümünü kullanmak yerine yalnızca Ubuntu'yu (veya Fedora'yı) kurmak isterdim, tıpkı şu anda yalnızca Windows olması gibi.
Aşağıdaki şüphelerim var.

- Ayrılmamış alan olmadığından, kurulum prosedürü Windows'u ve çeşitli Microsoft işletim sistemi kurtarma bölümlerini otomatik olarak silecek mi?

- Windows sürümümü önce USB'ye, sonra da HD veya DVD'ye kaydedip, istediğimde yeniden yükleyebilmem mümkün mü? Öyleyse aktivasyon anahtarımı nasıl kurtarabilirim? Windows kurulum prosedürü Linux sistemini ve çeşitli kurtarma bölümlerini silmenizi gerektirecek mi?

Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.

- Ayrılmamış alan olmadığından, kurulum prosedürü Windows'u ve çeşitli Microsoft işletim sistemi kurtarma bölümlerini otomatik olarak silecek mi?
Kurulum, diskin tamamını bölümlendirmeyi veya kullanmayı seçmenize olanak tanır.

- Windows sürümümü önce USB'ye, sonra da HD veya DVD'ye kaydedip, istediğimde yeniden yükleyebilmem mümkün mü? Öyleyse aktivasyon anahtarımı nasıl kurtarabilirim? Windows kurulum prosedürü Linux sistemini ve çeşitli kurtarma bölümlerini silmenizi gerektirecek mi
bazı disk klonlama programlarıyla öyle olduğunu düşünüyorum, aktivasyon anahtarı donanımla ilişkilidir, aktif bulmak için herhangi bir kurulum türünden Windows'u yüklemeniz yeterlidir.