USB ile bağlı oyun kolu hareket edince bağlantısı kopuyor?

birlikrafkonya

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgisayarımda Rocket League oynuyorum ve kolu eski bilgisayarıma USB-A üzerinden normal şekilde bağlamıştım. Bir noktada, eski bilgisayarımda bağlantıda aralıklı sorunlar ortaya çıkmaya başladı. Oyundayken, kolu hafifçe bile hareket ettirdiğimde (sertçe hareket ettirmiyordum, gerçekten çok küçük bir hareketti) 1-2 saniyeliğine bağlantı kesiliyordu. Bu durum her küçük harekette tekrar tekrar yaşanıyordu. Bu yüzden yeni bir bilgisayar aldım ve başlangıçta her şey mükemmel çalıştı. 10 dakika önce Rocket League'i tekrar başlattım ve şimdi aynı sorun yeni bilgisayarda da ortaya çıkıyor. Buna ne sebep olabilir? Kumanda mı? Kablo mu?

Anlattıklarına göre sorunun bilgisayardan ziyade kumanda veya USB kablosunda olma ihtimali daha yüksek. Aynı problemi iki farklı bilgisayarda da yaşıyorsan ortak nokta bunlar. Öncelikle farklı bir USB kablosu denemeni öneririm. Özellikle micro-USB veya USB-C bağlantılı kumandalarda kablolar zamanla gevşeyebiliyor ya da içten kırılabiliyor. Kolu hafif oynatınca bağlantının kesilmesi de buna işaret ediyor.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri