Web Sayfaları Reklam Engelleyici?

texez10

Kayıtlı Kullanıcı
Günaydın.

Gazete sitelerinde ve aboneliklerimde gezinmeye gittiğimde bir sorun yaşıyorum.

Hedeflediğim web sitesinde reklamların gösterilmesini engelleyen bir ADlock veya benzeri engelleyicim olduğuna dair bir uyarı alıyorum, bu da beni gezinmekten alıkoyuyor. Bu uzantıya sahip değilim, ancak Physing ve benzeri şeyler için antivirüs ve diğer benzer yazılımlarım var, ancak yaşadığım bu sinir bozucu sorunu çözmeme yardımcı olabilecek biri var mı bilmiyorum. Teşekkürler.

Merhaba, hangi tarayıcıyı ve antivirüs programını kullanıyorsunuz?

Herhangi bir tarayıcı eklentiniz var mı?
Merhaba @TeknoDeno ,

Tarayıcı olarak Chrome ve Edge kullanıyorum. Üç cihazımda da (iki dizüstü bilgisayar ve bir masaüstü bilgisayar) aboneliğim olan bir antivirüs olarak Kaspersky kullanıyorum.

Uzantılar, örneğin: VPN, Kaspersky Password ve Protection.

Saygılarımla ve teşekkürler.

Merhaba, antivirüs eklentileriyle, bunları tespit edip düzgün bir şekilde erişmenizi engelleyebilirler. Anti virüsleri devre dışı bırakın ve deneyin.

Saygılarımla.

Peki ne gibi çözüm önerebilirsiniz?

Mesele şu ki, masaüstü bilgisayarda, dizüstü bilgisayardakiyle aynı antivirüsle, ikincisinde çalışmıyor, ancak PC'de çalışıyor.

Peki ne gibi çözüm önerebilirsiniz?

Mesele şu ki, masaüstü bilgisayarda, dizüstü bilgisayardakiyle aynı antivirüsle, ikincisinde çalışmıyor, ancak PC'de çalışıyor.
Firefox ve uBlock Origin eklentisini yüklersiniz ve sorun ortadan kalkar. Çelişkili gibi göründüğünü biliyorum ama öyle değil. Diğer tarayıcılara yükleyip %100 çalışmasını sağlayabilirsiniz ama ben kullanmıyorum.

Hangi web sitesinin bunu yaptığını söyleyebilir misiniz?

Not: uBlock Origin'i yükleyerek antivirüsün tarayıcıdaki hiçbir şeye karışmasını önleyebilirsiniz (ne büyük bir dert). Tabii ki Firefox gizlilik ve güvenlik seçeneklerine bakarsanız, şaşırabilirsiniz. Aslında Brave'de kullanabilirsiniz.

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları