WhatsApp görüşmesi sırasında video kaydı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hira
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

Hira

Misafir
Herkese merhaba, dün erkek arkadaşımla WhatsApp üzerinden görüntülü görüşme yaparken bir güvenlik görevlisi ona saldırdı. Erkek arkadaşım her şeyi kaydetmeye başladı, ama ben görüşmeyi kapatmadım. Aptalca bir şekilde, videonun iki ses kaydı (görüşme ve harici) alacağını düşündüm. Videoda sadece görüşme sesi var. Harici ses kaydını kurtarmanın bir yolu var mı?

Kaybolan sesin kurtarılması mümkün olabilir, ancak bunun için pahalı ekipman ve yüksek maliyet gerekebilir. Daha kolay ve ekonomik olmasını isterdim, ancak bunun mümkün olabileceğinden ciddi anlamda şüphe duyuyorum. Telefonun mikrofonu, yakın mesafeden ses yakalamak ve arka plan parazitini/gürültüsünü en aza indirmek için tasarlanmıştır.

Kaydedilmeyen bir şeyi geri getiremezsiniz.

Ancak yasal bir ortamda avukatınızla birlikte oturup olayların kaydını içeren bir yeminli ifade hazırlarsınız ve eksik diyalogları siz tamamlarsınız.

Tekrar belirtelim: “WhatsApp, gizlilik ve güvenlik nedenleriyle aramaların her iki tarafını da otomatik olarak kaydetmez. WhatsApp aramalarını kaydetmek için üçüncü taraf uygulamalar veya harici kayıt cihazları kullanmanız gerekecektir.”

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları