Bir arkadaşım WhatsApp'ta fotoğraflarını, müzik videolarını ve benzerlerini kaydettiği kişisel bir sayfası olduğunu söyledi. Bence harika bir fikir ve ben de WhatsApp'ta böyle bir kişisel sayfa oluşturmak istiyorum. Ama daha fazla bilgi istediğimde, henüz bir şey oluşturmadığını, yeni telefonuna (bir Samsung) zaten yüklendiğini söyledi. Ancak bunun doğru olduğunu sanmıyorum, çünkü bir telefonu yeniden yapılandırdığınızda WhatsApp'ı yeniden yüklemeniz ve hesabınızı tekrar kurmanız gerekiyor.
WhatsApp'ta her zaman sayfalardan bahsediyor, asla sohbetlerden değil. Ayrıca bana sayfasında kimin onu gözetlediğini veya izlediğini her zaman tam olarak görebildiğini söyledi. Bu nasıl mümkün olabilir? Sadece birinin çevrimiçi olduğunu görüyorsunuz ve bu da o kişinin sadece onu izlemek için değil, tüm kişiler için çevrimiçi olduğu anlamına geliyor. Belki biri bana bunu açıklayabilir veya bilmediğim ayarlara işaret edebilir.
WhatsApp'ta her zaman sayfalardan bahsediyor, asla sohbetlerden değil. Ayrıca bana sayfasında kimin onu gözetlediğini veya izlediğini her zaman tam olarak görebildiğini söyledi. Bu nasıl mümkün olabilir? Sadece birinin çevrimiçi olduğunu görüyorsunuz ve bu da o kişinin sadece onu izlemek için değil, tüm kişiler için çevrimiçi olduğu anlamına geliyor. Belki biri bana bunu açıklayabilir veya bilmediğim ayarlara işaret edebilir.