Merhaba, dün akşam internet bağlantım olmasına rağmen birçok web sitesinin açılmadığını fark ettim. Yönlendiricimi ve bilgisayarımı yeniden başlattım ama sorun çözülmedi, ayrıca internet önbelleğini de temizledim. Aksi takdirde bu forumu bile bulamazdım, ancak yapay zeka ve bu DNS hata mesajını girmem sayesinde, ağ ayarlarında IPv4 DNS sunucusunu 8.8.8.8 olarak ayarlama ipucuna rastladım.
Bu sayede en azından bu sayfaya erişebildim. Bunun ne işe yaradığını bilmiyorum. Ağ konusunda tamamen bilgisizim. Aniden neler olup bittiğine dair hiçbir fikrim yok hiçbir şey değiştirmedim.
Belki de daha önemli bir nokta garip bir şekilde, Wi-Fi'yi devre dışı bırakıp mobil veriyi kullandığımda bile telefonumda web sitelerini açamıyorum.
Bu sayede en azından bu sayfaya erişebildim. Bunun ne işe yaradığını bilmiyorum. Ağ konusunda tamamen bilgisizim. Aniden neler olup bittiğine dair hiçbir fikrim yok hiçbir şey değiştirmedim.
Belki de daha önemli bir nokta garip bir şekilde, Wi-Fi'yi devre dışı bırakıp mobil veriyi kullandığımda bile telefonumda web sitelerini açamıyorum.