Win 11 24H2 kurulum %58'de takıldı, neden olur?

nuri

İyi günler, ben yeni bir kullanıcıyım ve artık Windows 11 24H2'yi yükleyemediğim için size yazıyorum. Daha önce kurulumda herhangi bir sorun yaşamadığımı belirtmek isterim. Ben genelde güncellemeleri NTLite ile entegre ediyorum, sonra ISO'yu oluşturuyorum ve son olarak Rufus ile önyüklenebilir USB belleği oluşturuyorum.

Kurulum yaklaşık %58'de takılıyor, sonra bilgisayar yeniden başlatılıyor ve "bir işletim sistemi bulunamadı" gibi bir hata görünüyor. Sürücüleri cihazdan çıkarmayı denedim. Yeniden başlatmak için CTRL+ALT+DEL tuşlarına basıyorum. Güvenli önyükleme ve TPM'yi kaldırma seçeneği olduğu için Rufus kullanıyorum.

Yardım bekliyorum.
Saygılarımla.

Bilgisayar Özellikleri
CPU: Intel(R) Core(TM) i5-6600 CPU @ 3.30GHz 3.30 GHz

RAM: 16 GB

Ekran Kartı: NVidia Geforce GTX 960

1 TB SSD + 1 TB HDD ve 1 2TB HDD
CPU: Intel(R) Core(TM) i5-6600 CPU @ 3.30GHz 3.30 GHz
Bu CPU, Windows 11'in desteklediği CPU'lar listesinde yer almıyor, sorun yaşadığınız açık.
Windows 11 istiyorsanız bilgisayarınızı güncellemeniz gerekiyor, aksi takdirde Windows 10'u Ekim ayına kadar kullanabilirsiniz.

Bu CPU, Windows 11'in desteklediği CPU'lar listesinde yer almıyor, sorun yaşadığınız açık.
Windows 11 istiyorsanız bilgisayarınızı güncellemeniz gerekiyor, aksi takdirde Windows 10'u Ekim ayına kadar kullanabilirsiniz.
Bu yolun bir alternatifi filan yok mu hocam hiç bir şekilde kurulum yapamazmıyım, aslında Linuxa yönelmeyi planlıyorum.