Windows 11 başlatma sorunları?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan enes20
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

enes20

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba, tamamen çıkmaza girdiğim bir sorunu paylaşmak istiyorum. Bilgisayarımı her başlattığımda, normal şekilde açılıyor ve Windows açılıyor. Normalde, klavyede veya farede bir tuşa basarsınız ve PIN giriş ekranı görünür. Ne yazık ki, bilgisayar yanıt vermiyor ve manuel olarak kapatmak zorunda kalıyorum veya PIN giriş logosu yarı saydam ve donmuş halde kalıyor.

Çoğu zaman tek bir kapatma işleminden sonra çalışıyor, ancak bazen tanılama çalıştırmadan önce iki deneme gerekiyor. Metin dosyası her zaman 0x0 hata gösteriyor, yani hatasız. Sorunun ne olabileceği konusunda biraz şaşkınım. Ayrıca tüm verilerimi koruyarak ve BIOS'ta Hızlı Önyüklemeyi devre dışı bırakarak USB üzerinden Windows kurulumu da denedim.

Windows en son sürüme güncellendi ve hata güncellemeden bağımsız olarak ortaya çıkıyor.

Bilgisayarı sadece Windows'a girmek için sürekli manuel olarak kapatmanın iyi bir fikir olmadığını düşündüğüm için birinin bana yardımcı olmasını umuyorum.

Ne tür bir klavye fare kullanıyorsunuz? Bu durum yaşandığında klavyedeki Num Lock tuşu çalışıyor mu?

Bu en azından bir Nvidia sürücüsü veya GPU sorununa işaret ediyor.

Bu sorunu yalnızca Windows'a giriş yaptığınızda mı yaşıyorsunuz?
Oyunlar sorunsuz çalışıyor mu?
Hangi sürücüyü kullanıyorsunuz?
Hangi güç kaynağını kullanıyorsunuz?
Herhangi bir hız aşırtma voltaj düşürme işlemi aktif değil mi?

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri