Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

Windows 11 Pro kurulurken Microsoft hesabı zorunluluğunu nasıl atlayabilirim?

conmach

Kayıtlı Kullanıcı
Selam güzel sitenin güzel insanları, yeni bir Fujitsu Lifebook aldım ve üzerinde Windows 11 Pro kurulu geliyor. Amacım aslında sistemi kurup hızlıca bir disk imajı almak ve sonrasında diske Linux Mint kurmak, ama kurulum sırasında garip bir durumla karşılaştım. Windows kurulumu internet bağlantısı istiyor ve bağlantı kurunca da Microsoft hesabı ile giriş yapmamı istiyor. Yerel hesap oluşturma seçeneğini göremedim.

İnternet olmadan kurulum ilerlemiyor.
İnternet bağlayınca Microsoft hesabı istiyor.
Yerel hesapla devam et gibi bir seçenek görünmüyor.
Telefon numarası veya e-posta vermek istemiyorum açıkçası. Zorunlu gibi hissettiriyor.

Ben sadece yerel bir kullanıcı oluşturup kurulumu bitirmek istiyorum.

Şu an 2026 itibariyle Windows 11 Pro kurarken Microsoft hesabı zorunluluğunu atlamanın en iyi yöntemi nedir?

Bunu yapan varsa yöntem paylaşabilir mi

Ben geçen hafta kurdum. Kurulum ekranında Shift + F10 yapıp komut satırını açıyorsun.
Komut satırına şu komutu yazınca Microsoft hesabı ekranı atlanıyor.

OOBE\BYPASSNRO

Bilgisayar yeniden başlıyor ve yerel hesap seçeneği geliyor.

Microsoft bunu her sürümde biraz daha zorlaştırıyor ama bypass edilebiliyor. Aslında Microsoft kullanıcıların hesap açmasını istiyor çünkü telemetri ve senkronizasyon özellikleri buna bağlı.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri