Windows 8.1 Chorme Sorunu

gezgin Çevrimdışı

gezgin

Moderatör
Yetki Sahibi
7 Aralık 2024
19
1
16
5
Merhaba arkadaşlar.

Çoğunlukla Win 10 makinemde iyi çalışmayan eski bir sim için kullandığım bir 8.1 sistemim var ama Win 10 makinemde çalışırken müzik, film, video vb. için de kullanıyorum. Uzun hikayeyi olabildiğince kısa kesmek gerekirse, makine birkaç şekilde yaşını göstermeye başlıyor ama dün Chrome'u açmaya gittiğimde "sayfaları geri yükle, Chrome düzgün kapanmadı" bildirimini aldım ama birkaç saniye içinde Chrome sayfası kapandı. Birkaç kez tekrar açmayı denedim, geri yükleme seçeneğine tıkladım ve ayrıca yer imi çubuğumdaki çeşitli sitelere tıklamaya çalıştım ama neye tıkladığıma bakılmaksızın birkaç saniye içinde kapanıyor.

Yönetici olarak çalıştırmak da aynıydı, Chrome'u kaldırıp yeniden yüklemek (hem normal olarak hem de yönetici olarak) sorunu çözmedi. Hala "sayfaları geri yükle" bildirimini alıyorum (yeniden yüklemeyle kaldırılacağını DÜŞÜNDÜĞÜM bir şey?) ve hızlı bir şekilde kapanıyor ve bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum. Firefox'u indirdim ve düzgün çalışıyor gibi görünüyor ancak alışkanlık yaratığı olduğum için Chrome'u tekrar çalıştırabilirsem, bu benim tercihim olur.

Herhangi bir öneriniz veya çözümünüz varsa, çok minnettar olurum lütfen.

By_KuŞ Çevrimdışı

By_KuŞ

TechForum.tr
Yönetici
Site Yönetimi
Yetki Sahibi
7 Aralık 2024
163
7
173
45
İzmir
Varsayılan klasörün adını değiştirin, Google'ı yeniden başlatın, bu da yeni bir varsayılan klasör oluşturur ve tekrar deneyebilirsiniz.

291Konular
715Mesajlar
282Kullanıcılar
denizkızıSon üye