Xiaomi Redmi Note 9s Pili değiştirdim ve internet çalışmıyor?

Eymenefe

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba, bir Xiaomi Redmi Note 9s'im var. Youtube'daki anlatımı izleyerek pilini değiştirdim. Her şey yolunda gidiyordu ancak şimdi internet bağlantısı çalışmıyor (telefon görüşmeleri normal çalışıyor).
Ne olabilir ki? Bunu nasıl düzeltebileceğimi bilen var mı? Çok teşekkür ederim.

Bir miktar zarar vermiş olmalısınız. Hacı bir telefoncuya gitmeni söylerdim ama bu sana yeni bir 9S almaktan daha pahalıya mal olur.

İşte bu yüzden her zaman şunu söylüyorum. Ne yaptığınızı bilmiyorsanız, kendiniz tamir etmeye çalışmayın. Çünkü o zaman bu tarz şeyler olur.

Wi-Fi çalışıyor mu? öncelikle ağ ayarlarını sıfırlamayı ve apn'yi kontrol etmeyi deneyin.

Bir miktar zarar vermiş olmalısınız. Hacı bir telefoncuya gitmeni söylerdim ama bu sana yeni bir 9S almaktan daha pahalıya mal olur.

İşte bu yüzden her zaman şunu söylüyorum. Ne yaptığınızı bilmiyorsanız, kendiniz tamir etmeye çalışmayın. Çünkü o zaman bu tarz şeyler olur.

Wi-Fi çalışıyor mu? öncelikle ağ ayarlarını sıfırlamayı ve apn'yi kontrol etmeyi deneyin.
Son pişmanlık neye yarar diyorum ve Wi-Fi yi deniyorum hocam. ağ ayarlarını da belirttiğiniz şekilde yapmaya çalışacağım.

Son pişmanlık neye yarar diyorum ve Wi-Fi yi deniyorum hocam. ağ ayarlarını da belirttiğiniz şekilde yapmaya çalışacağım.
Allah şifa versin hocam, zor gerçekten sinir bozucu olmalı, keşke yapmasaydım diyorsunuzdur, daha önce bende kurcalayıp bozduğumda bana da pahalıya patlamıştı.

TechForum.TR Trend