Yapay zeka para tasarrufu yapmanıza nasıl yardımcı olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yumo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Y

Yumo

Misafir
Eskiden görseller oluşturmak için bir sanatçıya veya grafik tasarımcıya sipariş verirdim, ama şimdi her şeyi grok'ta kolayca üretebiliyorum. Neredeyse tam olarak ihtiyacım olanı veriyor. Ayrıca programlamada yapay zekayı denemeyi de düşünüyorum, ancak şu ana kadar Hintliler iyi iş çıkarıyor.

Yapay zeka sayesinde nasıl para tasarrufu yaptınız?

Bu araçlar olmadan nasıl yaşadığımıza şaşıyorum ve o günleri özlüyorum.

Güzeller ama kesinlikle aptalaştırıyorlar. Aynı zamanda birçok işi tek başına yapabilme= zeka gerilemesi :D

Ben bir yazılımcıyım ve şu anda işimde aktif olarak yapay zeka kullanıyorum. Kodlama, dokümantasyon ve tasarım işlerimi büyük ölçüde hızlandırıyor.

Ancak sıfırdan kod yazmak için kullanmak biraz zor. Bazı minimum uygulanabilir ürünleri (MVP) bir araya getirebilir (ama o zaman bile yakından izlemeniz ve yönlendirmeniz gerekir). Ancak büyük, karmaşık sistemler onun güçlü yönü değil. Bu tür senaryolarda, çok hedefli bir yönlendirmeye ihtiyaç duyar; daha çok alternatif bir görüş sunabilen veya daha da geliştirilmesi gereken temel bir çözüm taslağı çizebilen bir asistana benzer.

Ama yine de işleri hızlandırıyor. Sıkıcı ama gerekli görevleri devretmek için iyidir, böylece siz de ilginç işlerle uğraşabilirsiniz.

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları