Ş
ŞahinYAY
Misafir
Geçtiğimiz günlerde yeni bir bilgisayar ve yeni bir monitör aldım. Bilgisayarı bağladım ve evet, tüm kablolar doğru bağlantı noktalarına takılı.
Şimdi yaşadığım soruna gelelim. Bilgisayar açılmıyor. Bilgisayar açık, ışıkları yanıyor. Monitör açılıyor, ancak sadece Philips logosunu ve dört göstergeyi görüyorum.
(1) Gösterge, dili ayarlayabileceğim yer.
(2) Siyah beyaz Video giriş sinyali yok yazıyor.
(3) Bekleme moduna girin yazıyor. Ve
(4) Monitör için bağlantı noktalarını seçebiliyorum: HDMI 1, HDMI 2 ve DisplayPort. Bu dört seçeneği, aynı zamanda joystick gibi çalışan güç düğmesiyle seçebiliyorum. Ayrıca, ram çubuğunu 1. yuvadan 2. yuvaya takmayı da denedim, ama bu da yardımcı olmadı.
Bilgisayar özellikleri.
İşlemci: AMD Ryzen 5 5500
Ekran Kartı: GeForce RTX 5060
Anakart: AMD A520
RAM: 16 GB
Önceden Yüklenmiş İşletim Sistemi: Windows 11
Bana yardımcı olabilir misiniz? Bu sorunu yaşayan ilk kişi ben olamam herhalde. Maalesef bilgisayarlar hakkında pek bilgim yok ve arkadaşlarım da pek yardımcı olamadı, bu yüzden burada soruyorum. El becerilerim pek iyi olmadığı için hazır bir bilgisayar aldım, bu yüzden bir şeyleri söküp takmamı beklemeyin.
Şimdi yaşadığım soruna gelelim. Bilgisayar açılmıyor. Bilgisayar açık, ışıkları yanıyor. Monitör açılıyor, ancak sadece Philips logosunu ve dört göstergeyi görüyorum.
(1) Gösterge, dili ayarlayabileceğim yer.
(2) Siyah beyaz Video giriş sinyali yok yazıyor.
(3) Bekleme moduna girin yazıyor. Ve
(4) Monitör için bağlantı noktalarını seçebiliyorum: HDMI 1, HDMI 2 ve DisplayPort. Bu dört seçeneği, aynı zamanda joystick gibi çalışan güç düğmesiyle seçebiliyorum. Ayrıca, ram çubuğunu 1. yuvadan 2. yuvaya takmayı da denedim, ama bu da yardımcı olmadı.
Bilgisayar özellikleri.
İşlemci: AMD Ryzen 5 5500
Ekran Kartı: GeForce RTX 5060
Anakart: AMD A520
RAM: 16 GB
Önceden Yüklenmiş İşletim Sistemi: Windows 11
Bana yardımcı olabilir misiniz? Bu sorunu yaşayan ilk kişi ben olamam herhalde. Maalesef bilgisayarlar hakkında pek bilgim yok ve arkadaşlarım da pek yardımcı olamadı, bu yüzden burada soruyorum. El becerilerim pek iyi olmadığı için hazır bir bilgisayar aldım, bu yüzden bir şeyleri söküp takmamı beklemeyin.