- Konu Yazar
Herkese selamlar, iyi forumlar 
Bu konuyu açarken amacım kesinlikle kin, haset ya da üye kapma gibi bir yarışa girmek değil. Aksine, aynı ilgi alanlarına sahip insanlarla bilgiyi paylaşabileceğimiz temiz ve legal bir ortam oluşturmak istiyoruz.
Ben ve birkaç arkadaşım bir süredir üzerinde çalıştığımız yeni bir oluşumu hayata geçirdik: CYBER AKADEMİ
Cyber Akademi;
Siber güvenlik
Yazılım & bilişim
Bug bounty raporları
CTF yarışmaları
Güncel teknoloji haberleri
gibi tamamen legal ve eğitici içeriklere odaklanan bir platformdur.
Aramıza katılmak isteyen arkadaşlar için küçük bir güven sistemi de kurduk. Kayıt sırasında kefalet havuzuna düşüyorsunuz; bir forum üyesinin size kefil olmasıyla birlikte mail adresinize bir kefil kodu geliyor ve bu kodla forumda aktif olarak yer almaya başlayabiliyorsunuz. Amacımız daha güvenli ve kaliteli bir topluluk oluşturmak
Kayıt için:
www.cyberakademi.org
Forumda paylaştığımız bazı içeriklerden örnekler:
NASA Bug Bounty
www.cyberakademi.org
Mazda Bug Bounty
www.cyberakademi.org
Güvenlik Kamera Açıkları ve Erişim
www.cyberakademi.org
Python | API Coding | Web Scraping
www.cyberakademi.org
Spotify | Mavi Tik Nasıl Alınır?
www.cyberakademi.org
NodeXL ile Twitter’dan Veri Çekme
www.cyberakademi.org
Katılmak, katkı sunmak ya da sadece okuyup öğrenmek isteyen herkesi aramızda görmekten mutluluk duyarız
Şimdiden zaman ayırıp okuyan herkese teşekkürler
Bu konuyu açarken amacım kesinlikle kin, haset ya da üye kapma gibi bir yarışa girmek değil. Aksine, aynı ilgi alanlarına sahip insanlarla bilgiyi paylaşabileceğimiz temiz ve legal bir ortam oluşturmak istiyoruz.
Ben ve birkaç arkadaşım bir süredir üzerinde çalıştığımız yeni bir oluşumu hayata geçirdik: CYBER AKADEMİ
Cyber Akademi;
gibi tamamen legal ve eğitici içeriklere odaklanan bir platformdur.
Aramıza katılmak isteyen arkadaşlar için küçük bir güven sistemi de kurduk. Kayıt sırasında kefalet havuzuna düşüyorsunuz; bir forum üyesinin size kefil olmasıyla birlikte mail adresinize bir kefil kodu geliyor ve bu kodla forumda aktif olarak yer almaya başlayabiliyorsunuz. Amacımız daha güvenli ve kaliteli bir topluluk oluşturmak
CyberAkademi.ORG
Forumda paylaştığımız bazı içeriklerden örnekler:
Doğrudur Hakim Bey NASA'yı Ben Hackledim
Herkese selamlar arkadaşlar kısa zaman öncesinde yapmış olduğum araştırmalar sonucunda NASA'ya ait bir subdomainde open redirect zafiyeti tespit ettim ve raporladım. Bu gururlu ve mutlu haberi sizlerle paylaşarak kendimle gurur duyuyorum.
Mazdayı Nasıl Hackledim (Bug Bounty)
Sevgili dostlarım, abilerim, ablalarım ve kardeşlerim bu makalede Bug bounty programı kapsamında MAZDA firmasına ait bir domainde SQL INJECTİON zafiyeti buldum, raporladım ve raporum kabul edildi. Bu makale içerisinde bulduğum zafiyeti inceleyeceğiz. İyi forumlar... UNION SELECT SQL...
Güvenlik Kamera Açıkları ve Erişimi
Güvenlik Kamera Açıkları ve Erişimi Wi-Fi güvenlik kameraları gibi IoT cihazlarının ,daha güvenli HTTPS yerine HTTP kullanan kamerayı kontrol etmek veya yapılandırmak için bir web sitesine ev sahipliği yapması yaygındır.Bu,ağ şifresi olan herkesin kameradan gelen ve giden trafiği görebileceği...
Python | API Coding | Web Scraping
Herkese Merhabalar. Bu konuda sizlere şu başlıklardan bahsedeceğim. (*)API Nedir ? (*)Web Scraping Nedir ? (*)API Yazılırken Nelere Dikkat Edilmeli ? (*)Sıfırdan API Nasıl Yazılır ? API Nedir ? API(Application Programming Interface) yani Programlama arayüzü olarak adlandırılmaktadır. Genel...
Spotify | Mavi Tik Nasıl Alınır?
Selamlar, Bu konu da sizlere Spotify Doğrulanmış Sanatçı rozetini nasıl alacağınızdan bahsedeceğim. Yararlı olması dileğiyle. Başvuru Spotify Artist sayfasından yapılmaktadır. Rozeti alma ihtimaliniz %60‘dır. Yapım şirketleri tarafından adınıza açılmış Sanatçı Sayfasını profilinize alabilmeniz...
NodeXL ile Twitterdan Veri Çekme
NodeXL İle Basitçe Twitter\'dan Veri Çekme Bu konumuzda "NodeXL ile Twitter\'dan Basitçe Veri Nasıl Alınır?" bundan bahsedeceğiz. Öncelikle kullanacağımız uygulama hakkında kısa bilgiler vererek konumuza başlayalım; NodeXL uygulaması biz kullanıcılara, sosyal ağlarda basitçe analiz yapabilme...
Katılmak, katkı sunmak ya da sadece okuyup öğrenmek isteyen herkesi aramızda görmekten mutluluk duyarız
Şimdiden zaman ayırıp okuyan herkese teşekkürler