Youtube, Gmail, Google gibi sitelerin yüklenmesi çok yavaş?

bejanderman

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba, konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim, bir hata yaptıysam şimdiden özür dilerim.

Başlıkta da belirttiğim gibi daha önce hiç başıma gelmemiş çok garip bir sorunla karşı karşıyayım. Bazı sitelerde, özellikle YouTube, Gmail ve Google Home'da gezinmeye çalıştığımda tarayıcı o kadar yavaş yükleniyor ki birkaç dakika beklemek zorunda kalıyorum, bazı siteler anında yükleniyor. Bu sorun tarayıcıdan bağımsızdır, Chrome, Edge veya Firefox kullanırken her gün başıma geliyor. Bu bir internet bağlantısı sorunu değil çünkü fiber bağlantım oldukça hızlı ve dediğim gibi sadece ikinci bir sekme açmam ve başka bir siteye yazmam gerekiyor ki yıldırım hızında yükleme olsun.

İnternette arama yapmaya çalıştım ve şu an için sorunu çözmeyen çeşitli çözümler buldum. Bunlardan birçoğu, Firefox eklentilerini devre dışı bırakmak, tarama verilerini silmek, temizlenebilecek her şeyi temizlemek, bazı kayıt defteri anahtarlarının değerlerini değiştirmek, hepsi işe yaramaz tavsiyeden başka bir şey değil. Ayrıca sorunun Avast antivirüsünden kaynaklanmadığını da kontrol ettim ama o da masum görünüyor. Elbette Windows 11 Pro'yu düzenli olarak en son sürüme ve çeşitli sürücülere güncelledim.

Yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Brave gibi bir tarayıcı ile deneyin, arama kutusunu açın ve %temp% yazın ve enter'a basın, geçici dosyalar klasörü açılır, bunları seçin ve silin.

Cloudflare DNS'i bakın ve çalışıp çalışmadığına göz atın, 1.1.1.1 ve 1.0.0.1

TechForum.TR Trend

TechFoumTR Blog Yazıları