Türkiye'nin Güncel Teknoloji Forumu | techforum.tr

TechForum’a Hoş Geldin! TechForum, bilgisayar donanımı, ekran kartı, işlemci, yazılım, yapay zeka, oyun ve teknoloji konularında bilgi paylaşımı yapılan Türkçe teknoloji forumudur. Sorular sorun, çözümler bulun ve teknoloji tutkunlarıyla tanışın. Hemen katılın ve teknoloji sohbetine dahil olun..

YouTube Shorts kapatma mümkün mü?

Çakır01

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar bişey sorcam şimdi youtube’a girince sürekli karşıma reels gibi kısa videolar çıkıyo. ben normal video izlemek istiyorum ama aşağı kaydırınca hep kısa videolar geliyo sinir olmaya başladım açıkçası bunu kapatmanın bi yolu var mı ya? ayarlarda baktım ama tam bulamadım belki ben göremedim.

Yani tamamen kaldırmak istiyorum o kısa videolar kısmını. uygulamadan mı kapatılıyor yoksa tarayıcıdan girince düzelir mi? kullanan varsa bi yardımcı olabilir mi, sürekli reels görmek istemiyorum.

Muhtemelen YouTube Shorts'u kastediyorsunuz. Hayır, maalesef bu henüz YouTube üzerinden resmi olarak mümkün değil. Ancak, en azından tarayıcıda gizlemenize olanak tanıyan bilgisayar tarayıcı eklentileri mevcut.

Yorum yapan herkese teşekkürler 🙏 anladığım kadarıyla tamamen kapatma diye bi olay yokmuş maalesef. ben ayarlarda vardır diye düşünmüştüm ama demek ki bilinçli koymamışlar o seçeneği 😅 ilgilenmiyorum yapmayı denicem bi süre, belki azalır. tarayıcıdan girme olayını da denicem çünkü mobilde gerçekten çok fazla çıkıyor.

Açıkçası kısa video sevmiyorum demiyorum ama zorla gösterilmesi biraz itici oluyor keşke isteyen kapatabilseydi.

tekrar sağolun arkadaşlar.

Yorum yapan herkese teşekkürler 🙏 anladığım kadarıyla tamamen kapatma diye bi olay yokmuş maalesef. ben ayarlarda vardır diye düşünmüştüm ama demek ki bilinçli koymamışlar o seçeneği 😅 ilgilenmiyorum yapmayı denicem bi süre, belki azalır. tarayıcıdan girme olayını da denicem çünkü mobilde gerçekten çok fazla çıkıyor.

Açıkçası kısa video sevmiyorum demiyorum ama zorla gösterilmesi biraz itici oluyor keşke isteyen kapatabilseydi.

tekrar sağolun arkadaşlar.
Şimdi şöyle bi durum var sen ne kadar izlersen o kadar çıkıyor. Ben hiç tıklamıyorum baya azaldı. youtube mantığı bu tamamen ilgiye göre çalışıyor.

Benim çözümüm basit: YouTube uygulamasını açınca direkt abonelikler sekmesine gidiyorum. Ana sayfaya bakmıyorum bile. Böylece Shorts görmeden normal videoları izleyebiliyorum.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri