2026'da VR sanal gerçeklikte hangi oyunlar oynanacak?

burakayal61

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese merhaba! Sanal gerçeklik sektörünün yıllar içinde oldukça olgunlaştığını keşfetmek beni şaşırttı. Uzun süre bu alanı görmezden geldim, ancak artık iyi bir marka kulaklığın uygun fiyata satın alınabileceğini öğrenince konuyu daha yakından incelemek istedim.

Arkadaşlar, VR ile ilgilenenler, lütfen hem PC hem de Quest 3 için olmazsa olmaz oyunları listeleyin. Örneğin, Half-Life Alix anlaşılabilir bir durum, ama başka neler var? Hemen söyleyeyim, Rise of the Tomb Raider ve Alien Isolation gibi masaüstü oyunlarının sanal gerçeklik versiyonları beni pek ilgilendirmiyor. Kısacası, bu nişe girmenin en havalı ve eğlenceli yolu nedir?

2026'da sanal gerçeklikte hangi oyunlar oynanacak.webp

Bildiklerim;

Batman Arkham Shadow
Deadpool VR
Resident Evil 4
The Walking Dead Saints and Sinners
Beat Saber
Assassin's Creed Nexus
Forefront
Subnautica+SubmersedVR mod

En iyi deneyimlerden biri. Rahatlatıcı veya müzikal oyunları önermeyeceğim, ama beni gerçekten etkileyenlerden bahsedeceğim.

İşte önerdiklerim:
1) Propagation Hotel
2) Walking Dead: Saints and Sinners (2. bölüm
) 3) Red Matter (2. bölüm)
4) Into the Radius, en iyi stalker oyunu
5) Resident Evil, neredeyse her şeyi VR'da oynayabilirsiniz.
Aklıma başka bir şey gelirse ekleyeceğim.

Üçlemede öleceğinizi tahmin ediyorum. VR'a yeni başlayanlar için kolay ve basit; hareket gerektirmiyor. Çeşitli görevler ve bulmacalar var. Beat Saber iyi, ancak özel parçaların çoğu anime tarzında. Lone Echo bir grafik test oyunu gibi. Gunman Contracts da var, ama o sadece bir demo ve yayınlanmasını beklemeniz gerekecek. Bu arada Metro berbat.

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

TechFoumTR Blog Yazıları

Geri