agg1401 Oyun Geliştirme Kayıtlı Kullanıcı Katılım 26 Temmuz 2025 Mesajlar 125 Beğeniler 140 Puanları 79 Konum Kayseri 24 Mayıs 2026 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak. Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et Sitemi yaparken ai'lerden yardım aldım, ortaya böyle bir şey çıktı. Nasıl olmuş?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak. Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın. Üçüncü taraf tanımlama bilgilerini kabul et Sitemi yaparken ai'lerden yardım aldım, ortaya böyle bir şey çıktı. Nasıl olmuş?
TeknoDeno Forum Sorumlusu Yönetici Donanım Uzmanı Katılım 6 Ocak 2025 Mesajlar 102 Çözümler 1 Beğeniler 154 Puanları 79 Pazartesi saat 14:13'de #2 Güzel yapay zekadan destek almak işleri baya azaltıyor, ama güvenlik açıklarını da unutmamak gerekiyor.
Güzel yapay zekadan destek almak işleri baya azaltıyor, ama güvenlik açıklarını da unutmamak gerekiyor.
agg1401 Oyun Geliştirme Kayıtlı Kullanıcı Katılım 26 Temmuz 2025 Mesajlar 125 Beğeniler 140 Puanları 79 Konum Kayseri Pazartesi saat 15:53'de #3 TeknoDeno' Alıntı: Güzel yapay zekadan destek almak işleri baya azaltıyor, ama güvenlik açıklarını da unutmamak gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... Açmadan önce, birisiyle çalışmak lazım. Elbette açıkları olabilir ve birisine yazdırmakta çok ucuz değil.
TeknoDeno' Alıntı: Güzel yapay zekadan destek almak işleri baya azaltıyor, ama güvenlik açıklarını da unutmamak gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... Açmadan önce, birisiyle çalışmak lazım. Elbette açıkları olabilir ve birisine yazdırmakta çok ucuz değil.
Boreas28 Teknik Uzman Yönetici Donanım Uzmanı Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 1,262 Çözümler 25 Beğeniler 1,683 Puanları 979 Salı saat 19:48'de #4 Konu kilit..