AMD RX 7800XT ekran kartıyla ilgili sürücü sorunları nasıl çözülür?

Sefer33

Kayıtlı Kullanıcı
Selam, iki gün önce her şey donana kadar sık sık sürücü zaman aşımı hataları almaya başladım. Bilgisayarımı yeniden başlattım ve Windows'un varsayılan grafik ayarlarına geri döndüm, ikinci monitörüm tanınmıyordu vb. DDU kullanarak her şeyi sıfırladım ve sürücüyü yeniden yükledim. Bir günlüğüne çalıştı. Şimdi sorun tekrar ortaya çıktı ve DDU kullanarak her şeyi tekrar sıfırlamak zorunda kaldım. Başka biri bu sorunu yaşadı mı veya tekrar olmaması için nasıl çözüleceğini biliyorum bu sorunu nasıl çözerim?

Ekran kartınızda yerleşik grafik işlemcisi hakkındaki bilgiler yalnızca o çipi tanımlar, ekran kartının kendisini değil. Ekran kartlarının üretici ve model adları vardır.

ekran kartı üreticisini (ki bu nadiren AMD olur) ve model numarasını öğrendikten sonra, üreticiyle iletişime geçerek o belirli kart modeli için hangi sürücüyü önerdiklerini kontrol edin. Öneride açıkça AMD sürücüleri değil de, kart üreticisi tarafından sağlanan sürücüler belirtiliyorsa, bunun muhtemelen bir nedeni vardır.

Sizin tarif ettiğiniz davranışı yalnızca, aslında değiştirilmiş uyarlanmış bir sürücüye ihtiyaç duydukları halde GPU üreticisinin referans sürücüsüyle çalışan kartlarda gördüm. Bu tür şeyler bazı kart üreticilerinde (örneğin Asus gibi) gerçekten oluyor.

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri