Merhaba sevgili topluluk, Gigabyte GeForce RTX 4080 ekran kartımı tamir için gönderdim. Tamirci, güç konektörünün değiştirilmesi için 15.000TL istiyor. Bu fiyat makul mü yoksa çok mu pahalı?
Şimdiden teşekkürler.
Şimdiden teşekkürler.
Kesinlikle katılıyorum. Burada sadece tamir edilir mi? değil, asıl arızanın kaynağının doğru tespit edilmesi önemli. Özellikle başka bileşenlere de zarar verdiyse sadece görünen parçayı değiştirmek sorunu ileride tekrar ortaya çıkarabilir.Pahalı olup olmamasını geçtim, tamir edebileceklermi, başarılı olacaklar mı sorusu akla geliyor.
Tamir oldu, ettik dediler varsayalım. Geri geldiğinde bir süre sonra yine sorun çıkarıp çıkarmayacağı endişesi barındıracaktır.
Tamirci dediğiniz kim? Gigayte resmi servisi değil ise, resmi servise gönderip fikir alın bence..
Sorun buradan ki zincirleme başka bir yere de atlama yapmışsa bunun da tespit edebilirler. Bir de orjinal Gigabayte ın kullandığı parça gerekecektir ki bu da önemli. İnceleyip fiyat olarak size bilgi verebilirler diyebiliyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.