Projektör arıyorum ve biraz tavsiyeye ihtiyacım var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Orkest
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Orkest

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba, uygun bir projektör arıyorum ve biraz tavsiyeye ihtiyacım var.

Pprojektör koltuğun üzerindeki duvara monte edilirse, ekran yaklaşık 5,40 m uzakta olacak. Ekran 2 m genişliğinde olduğundan, çoğu projektör uygun değil çünkü ya mesafe çok fazla ya da yansıtılan görüntü ekrana sığmayacak. Bulduğum tek projektör Viewsonic V704K. Çok nadiren televizyon izlediğim için maliyeti 15 bin altında tutmak istiyorum.

Projektörü koltuğun yanındaki duvara da yerleştirebilirim, bu da ekrana olan mesafeyi yaklaşık 4,10 m'ye düşürür. Ancak bu, projektörün ekrana dik açıyla değil (belki 60-70° açıyla) yansıtması anlamına gelir. Bu nedenle, lens kaydırma özelliğine sahip projektörler muhtemelen en iyi seçenek olacaktır. Şimdi Epson EH-TW6250 ve EH-TW7000'i buldum, bunlar uygun olabilir. İkisi de biraz eski modeller. Bu yüzden bunlardan kaçınmalı mıyım?

Başka bir seçenek: Projektörü duvardaki ekrana daha yakın bir yere taşıyabilirim, bu da mesafeyi azaltır ve muhtemelen herhangi bir projektörün ekrana uygun bir görüntü üretmesini sağlar. Ancak, açı giderek daha dar hale gelir (neredeyse 45°). Lens kaydırma yine de yeterli olur mu?

Kablo yönetimi nedeniyle projektörü tavana monte etmek istemiyorum.

Bana herhangi bir tavsiyeniz var mı?

Konuyu okuyanlar
0 dk

En Son Güncellenen Oyunlar

Bu Hafta Öne Çıkan Konular

Geri